Harald Fischers Vej 7, 9480 Løkken

 
LAV 2 BEBOELSER ...
UDLEJ 2. SAL OG BO GRATIS ...

Beskrivelse

Lige der - midt mellem himmel og hav - Finder du denne spændende villa i Løkken by.

Her har du som køber mulighed for en forsmag på inventar og materialebrug.

Der er mulighed for at opdele villaen i 2 eller 3 lejligheder - stuen på 84 kvm. 1. sal på 84 kvm. samt 50 kvm. på 1 sal med panoramahavudsigt.

Da der ikke er bopælspligt i Løkken - kan huset/lejlighederne benyttes som ferieboliger.

Stueplan og 1. sal vil kunne indrettes privat beboelse/villa mens 2. sal vil kunne indrettes som en 2 værelses lejlighed med køkken og bad.

Endvidere er der garage/udhus som bør reduceres og benyttes som fælles cykelskur og samtidig vil der kunne blive plads til 3 parkeringspladser.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.Grunden

Herlig helårsgrund 329 kvm., med hyggelig og syd- Vestvendt have.

Endvidere lille forhave med det klassiske hvide stakit.

Beliggenhed

Hyggeligt fiskerhus beliggende i den gamle bydel af Løkken. - Kan benyttes til feriebolig(er)

Ejendommen er i i 2½ plan og fremstår med gulmalet med sprossevinduer, rødt tegltag og det karakteristiske hvidmalede "skagenhegn i forhaven".

Huset er beliggende med kort afstand til Vesterhavet samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, Danmarks badeby nr. 1.

Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom villaen er tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb.

I dag er Løkken by i en rivende udvikling med et væld af specialbutikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv. I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.995.000Areal329m²
Udbetalingkr 150.000Bolig213m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.805Stue/vær.8
Byggeår1919
Sags nr.LHH6269EnergimærkeEnergimærke D
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web