Bjergbakken 6, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Yderst velholdt og nymalet fritidshus som er løbende vedligeholdt såsom, listetækket tagpap i 2005 samt efterisoleret med 150 mm. Alle el-installationer er gennemgået i 2005. Plastvinduer fra 2003. Hvide olieret egetræsgulv. Nye sivedræn fra 2001. Solarventi fra 2005 (luftsolfanger som supplerende opvarmning).

Fritidshuset er bygget i 1961 men ombygget i 2005. Beliggende 65 meter fra Vesterhavet og har et bebygget areal på 75 kvm. Garage bygget i 1993 med depotrum.

Et charmerende fritidshus, som oser af råhygge. Stuen med mange spændende detaljer, bemærk her det hvidolieret egetrægulv samt den velplacerede brændeovn. Hyggelig stue med sofa, lænestole samt spisebord ved køkkenet. Sælger har formodet at skabe en hyggelig stemning med smagefuld møblering. Fra stuen er der udgang via den nye dobbeltdør til den syd-vestvendte terrasse, som altid giver optimal mulighed for en herlig grillaften samt den østvendte morgenterrasse. Badeværelse med helstøbt vask, skabsarr., toilet samt bruseniche. Flot Kvik køkken med alt i hvidevarer samt vaskemaskine. 2 sovevær. med nye trægulve og nye skabe.

Grunden

Pragtfuld ugenert klit/naturgrund på 807 kvm. På denne naturskønne plet har du mulighed for et herligt udeliv med flotte udsigtsvidder til kltlandskabet. På få minutter står du på toppen af klitten med havudsigt.

Beliggenhed

Dette er pletten i første klitrække med masser af klit og klitlandskab samt direkte op mod fredet klitareal. Et særdeles attraktivt sommerhusområde med et utal af strandstier til Vesterhavet, lige ved Furreby bæk med "kærlighedsstien" samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. Med kun 65 meter fra den brede sandstrand og Vesterhavet samt gåafstand til Løkken by, er dette en herlig beliggenhed.

Nøgletal

Areal807m²
Bolig75m²
Stue/vær.3
Byggeår1961-1993
Sags nr.LFH5501  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og kan omsætte for kr. 49.902,- til ejer ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web