Solvangen 2, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Prioriterer du et super velholdt fritidshus med nyere tilbygning samt moderniseret er dette en enestående chance, med havudsigt, da der kun er 145 meter til stranden.

Her er muligheden for at få et sommerhus med en god beliggenhed til en rimelig pris.

Fritidsboligen er opført i 1973/2011 og har et veldisponeret boligareal på 99 kvm.
Endvidere 23 kvm carport fra 1997.

Nyere tag - tagpap med lister.

Trægulve i stue, køkke og værelser.

Opvarmes med el og brændeovn - Afløb til offentlig kloak.

Forhør om dette super lækre fritidshus med havudsigt.

Grunden

Huset er beliggende på en 1.472 kvm. stor naturgrund med god randbeplantning som skaber mulighed for optimalt udeliv.

Beliggenhed

Velbeliggende og utrolig velholdt fritidshus - kun 145 meter fra stranden/Vesterhavet.

Her i Nr. Lyngby med den helt unikke kyst-strækning samt klitskåninger finder du alt, Skovens stille ro i den nordlige del, Vestenvinden, Klitlandskabet og Rubjerg Knude med det historiske tilsandede Fyr.

Enestående område, med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand og her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi, solnedgangsplads, som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne.

Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand …

Nøgletal

Areal1472m²
Bolig99m²
Stue/vær.5
Byggeår1973/2011
Sags nr.LFH5755  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er IKKE forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje denne fritidsbolig, er der indhentet et udlejningstilbud som har et udlejningspotentiale til ejer på kr. 57.403,- ved fuld udlejning.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.400,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web