Furreby Kirkevej 111, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Prioriterer du en fritidshus beliggende med nærhed til havet, hvor hver årstid har sin egen charme, er dette en enestående chance. Huset er opført i 1967 og har et boligareal på 45 kvm.+ 12 kvm. garage.

Indeholder:
* Stue med brændeovn
* Køkken i åben forbindelse med stuen.
* Værelse med 2 sengepladser
* Badeværelse med håndvask, toilet og brus.
* Entre


Afløb: mekanisk rensning med nedsivning.

Iflg Lokalplan 4700 er gældende for området. Der er tilladt at bebygge grunden med 10% af grundens areal, idet der dog skal tages hensyn til, at der er 95 kvm af grunden som er klitfredet.

Grunden

På denne herlige plet, direkte i det barske klitlandskab er dette fritidshus, beliggende på en 1.002 kvm. klitgrund og med kun 90 meter til det brusende Vesterhav.

Beliggenhed

Eftertragtet beliggende - fritidshus i det nordlige Furreby med lille havkik. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med direkte strandsti langs Gåsestien til det brusende Vesterhav med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Areal1002m²
Bolig45m²
Stue/vær.2
Byggeår1967
Sags nr.LFH5783  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er ikke ikke klar til udlejning da huset skal moderniseres og derfor er der IKKE indgået udlejningsaftale men kan omsætte for kr. 52.972,- til ejer ved fuld udlejning efter modernisering.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web