Harald Jensens Vej 28, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Lille hyggeligt sommerhus på herlig plet som er oplagt for naturelskere, hvor man på kort afstand oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen. Her ved det fredede klitområde kan børn løbe frit omkring, bade og lege.

Sommerhuset har et boligareal på 65 kvm. og er opført i 1970 hertil kommer "havestuen/overdækket terrasse". Endvidere 17 kvm. skur som er opdelt i redskabsrum og "gæsteanneks".

Indeholder:
* Stue med brændeovn og udgang til "havestuen/overdækket terrasse".
* Hyggeligt køkken i friske farver og i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med 3/4 seng.
* Værelse med enkelt seng.
* Pænt badeværelse med bruseniche, hvide gulvfliser, toilet, lille skabsarrangement med helstøbt håndvask samt adgang til sauna.(benyttes til depotrum)


Huset opvarmes med el og brændeovn.


Grunden

Dejlig stor naturgrund på 2005 kvm. i herligt og roligt område i Løkken Syd og kun ca. 500 meter fra stranden.

Beliggenhed

Sommerhus på attraktiv beliggenhed i et herligt klitområde ca. 500 m. fra en af Danmarks bedste badestrand. Huset er beliggende direkte syd for Løkken og med en herlig grund. Her fra dette luksusfritidshus er der max. 110 m. til det fredet klitområde omkring Emil Nielsens Vej. Her for enden af vejen, finder du de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Nord for Løkken finder du Nr. Lyngby med små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangplads, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Areal2005m²
Bolig65m²
Stue/vær.3
Byggeår1970
Sags nr.LFH5814  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er IKKE forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje denne fritidsbolig, er der indhentet et udlejningstilbud som har et udlejningspotentiale til ejer på kr. 37.491,- ved fuld udlejning.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.400,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web