Sommervej 1, 9480 Løkken

 
SKAL SÆLGES NU - GIV ET BUD

Beskrivelse

Sommervej 1 - er beliggende i det mondæne område, Jomfrubakkerne og fritidshuset har en helt unik historie som kaldes "Apotekerens Hus" og beliggende med blot 150 meter til Vesterhavet.

Huset indeholder bl.a. Wellnessafdeling med spabad, vand-/luftmassage og direkte adgang til sauna.

Ved klitterne finder du de historiske hvide badehuse - Løkken Strand som er Danmarks badeby nr. 1

Her imponeres man af det helt unikke og smukke klitområde, hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen som er et levende billede, som konstant fornyer sig for dig, som betragter.

Helt unikt fritidshus i 1½ plan, som er nænsomt, men stilfuldt renoveret og beliggende på herlig grund i den bedste del af byen og kun ca. 150 meter fra stranden.

Fritidshuset er opført i 1956/2004 og har et boligareal på 107 kvm. fordelt med 87 kvm. i stueplan og 20 kvm. på 1. sal.

Stueplan indeholder:
* 2 hyggelige sammenhængende stuer, den ene med opmuring omkring brændeovnen samt med trappe til 1. sal. Fra spisestuen er der udgang til overdækket terrasse.
* Pænt lyst køkken holdt i hvide farver.
* Badeværelse med brus, vaskesøjle, bordarrangement med håndvask, toilet og hvide gulvfliser.
* Soveværelse med trægulv og udgang til terrasse.
* Lækkert badeværelse med gråmelerede gulvklinker, bruseniche, håndvask, toilet, stort hjørnespabad samt adgang til sauna.
* Entre med garderobeplads.

1. sal indeholder:
* repos
* 2 soveværelser.
* Toilet med håndvask.


Opvarmes med el og brændeovn.

Dog anbefaler vi en varmepumpe luft til luft som vil reducere udgiften til EL-opvarmningen.

Huset fremstår originalt, men nænsomt restaureret med hvidmalede vægge, synlige bjælker samt malede indvendige døre.

Grunden

Herlig naturgrund som er på i alt 1004 kvm. med hyggelig beplantning og kun 150 meter fra stranden i attraktivt sommerhusområde i Løkken.

Beliggenhed

I den bedste del af byen og i herligt sommerhusområde - beliggende kun 150 meter fra stranden er dette attraktive og hyggelige fritidshus. Huset er således beliggende med kort afstand til byens torv, klit, og strand samt tæt ved sømærket, et af Løkkens vartegn og ud for den bilfri strand. Her finder du Danmarks smukkeste kyststrækning og stranden, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene.

I dette fantastiske og attraktive område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker. Ikke mindst byder Løkken på mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv, samt det autentiske fiskermiljø, der indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Velkommen til Løkken…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.598.000Areal1004m²
Udbetalingkr 75.000Bolig107m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.211Stue/vær.4
Byggeår1956/95/04
Sags nr.LFH5942  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er udlejet begrænset via bureau.

Såfremt man ønsker at udleje dette unikke spa/sauna fritidshus via bureau, vurderer bureauet, at det kan indbringe 58.870,- kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web