Finhvalvej 3, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Højtbeliggende flot arkitektonisk fritidshus med pæn havudsigt fra både stuen og terrassen.

Huset er opført i 2008 og har et bebygget areal på 118 kvm. fordelt med 112 kvm. bolig og 6 kvm integreret udhus.

Indeholder:
* Lys stue med loft til kip, brændeovn, klinkegulv, udgang til træterrasse og med flot udsigt til Vesterhavet.

* Eksklusivt samtalekøkken holdt i hvid/grå og med alle hvidevarer i stål. I "øen" er der vaskearrangement. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og har ligeledes lyst klinkegulv. God spiseafdeling ved de store vinduespartier hvorfra der er udgang til terrassen.

* Soveværelse med dobbeltseng og skabe samt egetræsgulv.

* Soveværelse med dobbeltseng, skabe og egetræsgulv.

* Soveværelse med 3/4 seng.

* Gæstebadeværelse med vandskurede vægge, sorte gulvklinker samt sorte vægfliser på brusevæggene. Lille skabsarrangement med helstøbt håndvask + toilet.

* Wellness badeværelse med vandskurede vægge, sorte gulvklinker og sorte fliser på brusevæggene. Direkte adgang til sauna. Sort bord-/skabsarrangement med håndvask, toilet, lækkert 2 personers hjørnespa ved de store vinduespartier, hvorfra man kan nyde udsigten til klitterne og havet.

* Entre/fordelingsgang med klinkegulv og med trappe til hemsen.

* "Høj" hems med plankegulv og god plads til ekstra sovepladser. Fra hemsen er der fantastisk udsigt over Vesterhavet.

* Integreret redskabsrum med vandskurede vægge, varmtvandsbeholder, bordarrangement med vaskemaskine. Flotte gulvklinker.

Opvarmes med el og brændeovn.




Grunden

Højtbeliggende naturgrund på i alt 1673 kvm. med pænt havudsigt fra terrassen og stue samt et flot kig til Klitterne.

Her er der plads til hygge og udeliv.

Beliggenhed

Dette gedigne luksusfritidshus med herlig spa-afdeling er beliggende med havudsigt til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksteder, såsom glaspusteri, ravsliberi og solnedgangsplads som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby

Nøgletal

Areal1673m²
Bolig112m²
Stue/vær.4
Byggeår2008
Sags nr.LFH6053  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er et super moderne hus, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset.

Huset er udlejet via bureau hvor lejeindtægten til ejer er 102.100,-

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 21.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web