Fyrrevej 6, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Ældre fritidshus på herlig naturgrund med god beliggenhed på rolig vej.

Huset er opført i 1970 og har et boligareal på 43 kvm. + 20 kvm. garage.

Indeholder:
* Vinkelstue med udgang til terrasse.
* Ældre køkken med serveringslåge til stuen samt udgang.
* Værelse med 2 køjesenge og skabe (4 sengepladser)
* Værelse med 1 køjeseng og skab.
* Badeværelse med toilet, håndvask og mulighed for brus.

Huset opvarmes med el.

I Garagen kan der evt. indrettes anneks i den del som er indrettet som redskabsrum.

Grunden

Dejlig lukket naturgrund på 2684 kvm. beliggende kun 400 meter fra det brusende Vesterhav og med kort afstand til Nr. Lyngbys købmand og solnedgangspladsen

Beliggenhed

Ældre fritidshus på herlig naturgrund i roligt område, og med gode stier til det brusende Vesterhav.

Her ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang.

Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand.

Nøgletal

Areal2684m²
Bolig43m²
Stue/vær.3
Byggeår1970
Sags nr.LFH6058  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Der er IKKE indgået udlejningsaftale men kan omsætte for kr. 33.972,- til ejer ved fuld udlejning efter en mindre modernisering.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web