SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

MIDT I KLITTEN...

Velbeliggende ældre fritidshus med et boligareal på 60 kvm. opført i 1946.

Fritidshuset er placeret på en stor fælles kuperet klitgrund på 36.394 kvm.

Grunden ejes af 15 grundejere.

Indeholder:
* Stue med godt udsigtsvinduer - med flot kik til det kuperede klitlandskab.
* Lille lyst køkken
* Værelse med 2 enkeltsenge
* Værelse med køjeseng.
* Badeværelse med toilet, brus og håndvask.

Huset opvarmes med el.

jf. Deklarationen for området og kort med byggefelter må bebyggelser i Vrensted Klit være max. 125 kvm. når det vel at mærke overholder afstanden til skel og ikke er beliggende indenfor klitfredningslinien. På kortet fremgår det, at Vrensted Klit 3 har et byggefelt på 124 kvm. og skulle dermed kunne udvides til dette areal - med myndighedernes godkendelse.

Grunden

Fritidshuset er beliggende på fælles klitgrund på 36.394 kvm. i et attraktivt område - kun få minutters gang til stranden som er Danmarks badeby nr. 1. nemlig Løkken Strand.

Fritidshuset er beliggende ca. 200 meter fra stranden.

Oplev Løkken by med et utal af tilbud til hele familien.

Beliggenhed

Ældre fritidshus beliggende på herlig kuperet klitgrund.

Huset er beliggende kun få minutters gang fra klitterne, stranden og Vesterhavet.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Syd for Løkken finder du Saltum og én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter.

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Areal36394m²
Bolig60m²
Stue/vær.3
Byggeår1946
Sags nr.LFH6178  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Der er IKKE indgået udlejningsaftale men kan omsætte for kr. 41.712,- til ejer ved fuld udlejning efter en mindre modernisering.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Velkommen til Løkken ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web