Lottesvej 29, 9480 Løkken

 
LIEBHAVERI MED HAVUDSIGT...
NEDSAT KR. 253.000,-

Beskrivelse

LIEBHAVERI I 2. KLITRÆKKE OG MED PANORAMA HAVUDSIGT.

LIEBHAVERFRITIDSHUS BELIGGENDE KUN CA. 110 METER FRA STRANDEN.

Nu er chancen for at erhverve et luksusfritidshus med pool, spa og sauna som er beliggende på toppen af klitten og med panorama havudsigt til både klitterne og Vesterhavet.

Den høje beliggenhed giver ikke bare en fantastisk udsigt, men via de store vinduespartier trænger der et helt specielt flot lys ind i huset, der får dig til at føle, at du sidder ude midt i den flotte marehalmsbeklædte klit.

Huset er opført i 1987/2003 i mursten med tag af betontagsten samt lavernergiruder.

Huset har et boligareal på 150 kvm. + 25 kvm overdækket terrasse. Hertil kommer 42 kvm. muret garage og udhus, som rummer stort disponibelt rum med hems - og mulighed for at lave aktivitetsrum, hvorfra der også er flot udsigt.

Beboelsen indeholder:
* Forhøjet opholdsstue med trægulv og placeret lige ved de store vinduespartier, der danner rammen om et fantastisk "maleri" hvor du kan kigge på de marehalmsbeklædte klitter og Vesterhavets bølger.

* Hyggelig tv-stue med brændeovn og i åben forbindelse med de øvrige stuer og køkkenet.

* Flot lyst køkken med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med den "forhøjede" spisestue, der også har store vinduespartier, som trækker lyset ind i huset og giver en flot udsigt over området og havet. Fra spisestuen er der frit udsyn til pool-afdelingen, så man kan have et øje med vandhundene.

* Poolafdelingen har ud over den store swimmingpool med svømmetræner også et stort spabad. Fra rummet er der en flot udsigt til Vesterhavets blå bølger.

* 2 gode værelser med hems over.

* Gæstetoilet med smart håndvaskearrangement, toilet samt flot klinkegulv.

* Stort soveværelse

* Lækkert badeværelse med bruseniche, flot skuffe/håndvaskearrangement, væghængt toilet samt vaskemaskine og tørretumbler.

* Entre med klinkegulv og fransk glasdør.

Har du tænkt over?
Er du den nye ejer som ikke ønsker poolafdelingen - er der mulighed for at ombygge poolen til et fantastisk aktivitetsrum med en Wellness afdeling i særklasse med havudsigt.
Det kunne f.eks. være et stort luksusspabad til 6 personer, glassauna med havudsigt, dampbad samt et motionsrum med løbebånd, vægte etc.

Det er både lejere som bureauer, der efterspørge en beliggenhed i særklasse med underholding samt luksus wellness afdeling.

Forhør nærmere om denne mulighed.

Grunden

Stor klitgrund på 1.630 kvm. med udsigtsvidder til Vesterhavet i særklasse.

Sælger har skabt et optimalt udeliv, bemærk især de flotte terrassearealer.

Beliggende kun 110 meter fra stranden.

Beliggenhed

Et super flot Luksus-fritidshus med pool, sauna og spabad, og fantastisk udsigt til Vesterhavet. Beliggende naturskønt direkte i et herligt klitområde med gode stier til Vesterhavet.

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder.

Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Få km nord for Grønhøj Strand er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Grønhøj Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 4.745.000Areal1630m²
Udbetalingkr 240.000Bolig150m²
Mdl. ejerudgiftkr 3.808Stue/vær.5
Byggeår1987/03
Sags nr.LFH6192  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Liebhaver-fritidshuset er IKKE tilmeldt et bureau men ved fuld udlejning via bureau - vil lejeindtægten kunne indbringe ca. kr. 197.400 til ejer.

Liebhaver-fritidshus er udlejet begrænset af sælger ca. 12 uger fra påske til august.

Såfremt en kommende ejer tilmelder sig et bureau, er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet, ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned i indeværende år.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web