LIEBHAVERI 1. KLITRÆKKE
NYHED ...

Beskrivelse

På toppen af klitten finder du dette Liebhaver fritidshus ved Danmarks smukke kyst-strækning og stranden.

Her imponeres man af det helt unikke og smukke klitområde, hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen.
En frodighed som er et levende billede, som konstant fornyer sig for dig som betragter, både inde fra huset som fra terrasserne, fyldes sjælen og sindet de naturskønne klitter nedenfor, lige så langt øjet rækker.

Man føler sig straks fristet til at åbne dobbelt dørene og træde ud på terrassen, hvor der kan holdes en hyggelig grillaften på toppen af klitten. Efter en herlig tur igennem klitterne og en gå tur ved Vesterhavet, kan du glæde dig til varmen fra den charmerende brændeovn, som er flot placeret i stuen, en stemning af idyl og råhygge, som kun findes her.

Veldisponeret boligareal på 44 kvm. Liebhaver-fritidshuset er opført i 1979.
Sommerhuset indeholder:
* Dejlig lys stue med loft til kip, brændeovn på glasplade, plankegulv samt udgang mod vest og udgang til den sydvendte træterrasse.
* Charmerende køkken i åben forbindelse med spiseafdlingen/opholdsstuen, ligeledes med plankegulv.
* Værelse med plankegulv og 2 enkeltsenge.
* Værelse med køjeseng og plankegulv.
* Pænt badeværelse med bruseniche, hvidt skabsarrangement med helstøbt håndvask samt toilet.

Et super indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider som er isoleret, da der er benyttet Termobjælker. En Termobjælke er en isoleret konstruktion, som indvendig og udvendig har samme udseende som en massiv bjælke, men inde i bjælkerne er lagt et isoleringsmateriale som bevirker, at isoleringen er dobbelt så god som en massiv bjælkevæg.

Grunden

På denne herlige plet, direkte i det barske klitlandskab er dette fritidshus, beliggende på en 1.333 kvm. naturgrund beliggende kun 77 meter stranden.

Beliggenhed

Charmerende fritidshus med fantastisk havudsigt over Vesterhavet og frit udsyn til dyrelivet på de åbne marker med kik helt ind til Løkkens Mole. Prioriterer du nærhed til havet, hvor hver årstid har sin egen charme, er dette en enestående chance i yderste klitrække og med enestående udsigt over Vesterhavet og især til det smukke landskab med åbne marker ind mod Løkken…

Huset er beliggende i den pragtfulde natur i Nr. Lyngby - mellem Lønstrup og Løkken. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her i Nr. Lyngby finder du købmandsbutikken som har sæsonåbnet, Fischermans restaurant samt solnedgangspladsen.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.598.000Areal1333m²
Udbetalingkr 80.000Bolig44m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.423Stue/vær.3
Byggeår1979
Sags nr.LFH6242  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er IKKE udlejet via bureau.

Såfremt du ønsker at udleje via bureau, forventes en omsætning til ejer ved fuld udlejning på ca. kr. 52.100 årligt.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet, ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned i indeværende år.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web