Vibevej 23, 9480 Løkken

 
VED FURREBYBÆK ...

Beskrivelse

Charmerende fritidshus som er højt beliggende, hvor grunden skråner ned mod "kærligshedsstien" op af Furrebybæk som løber ud i Vesterhavet ved den smukke hvide træbro.

Bemærk - kun 340 meter til Vesterhavet.

På den anden siden af Furrebybæk er der kun få minutter til Løkken centrum - nemlig Løkken Torv med et utal af oplevelser.

Herfra dette charmerende fritidshuset kan du hele tiden høre Vesterhavet, hvilket skyldes, den korte afstand til det brusende Vesterhav.

Et super indbydende og velfungerende fritidshus, der kan benyttes på alle årstider. Det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være at sidde og nyde solens varme stråler på terrassen og slutte dagen med en herlig grillaften.

Fritidshuset er opført i 1970, men totalmoderniseret i 2005 og har et bebygget areal på 102 kvm.

Heraf et veldisponeret boligareal på 86 kvm. + garage/udhus på 21kvm. med "bryggers" med vaskemaskine og praktiske bordplade samt anneks.

Endvidere udhus/redskabsrum.

Indeholder:
* Stilfuld stue med usøgt brændeovn placeret på glasplade og flot gulv, som altid giver en varm stemning, samt store vinduespartier, som giver et herligt lysindfald. Bemærk atmosfæren i rummet, en stemning som er helt unikt. Her fra stuen er der skydedør med udgang til sydvendt overdækket træterrasse med stakit.

* Flot og gennemført køkken fra 2008 med samtaleø, som fremtræder luksuriøst med sort laminat bordplade samt hvide klassiske grebsfri låger, integrerede hårde hvidevarer delvist i i rustfri design. Praktisk spiseafdeling i åben forbindelse med stuen.

* 3 soveværelser med dobbeltsenge og alle soveværelser er med faste skabe.

* Lyst og frisk badeværelse fra 2005 med formstøbt vask, underskabe, wc, luksusbrusekabine samt opvarmede diagonale sorte gulvklinker.


Huset opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Herlig højtbeliggende naturgrund som er på i alt 800 kvm med en pragtfuld beliggenhed…

Grunden går helt ned til "kærlighedsstien" som er parallel med Furreby bæk, som går direkte til Vesterhavet.

Beliggenhed

Dette charmerende fritidshus fremstår med et utal af hyggelige lækroge, smukke løsninger og en flot finish. Fritidshuset er beliggende højt, hvor grunden skråner ned mod "kærligshedsstien" op af Furrebybæk som løber ud i Vesterhavet.

I dette herlige område finder du nostalgiske og charmerende store som små fritidshuse op imod Furreby bæk med to smukke broer til Løkken by.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Nord for Løkken finder du Nr. Lyngby med små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangsplads, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.675.000Areal800m²
Udbetalingkr 90.000Bolig86m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.933Stue/vær.4
Byggeår1970/05
Sags nr.LFH6252  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er IKKE forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje dette fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe 66.040 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web