Blåhvalvej 5 , 9480 Løkken

 
LUKSUSFRITIDSHUS
NYHED ...

Beskrivelse

Lækkert Luksusfritidshus fra 2011 med et bebygget areal på 98 kvm. heraf 93 kvm. boligareal og 5 kvm. integreret udhus. Endvidere er der opført et udhus i 2013 på 23 kvm. Dette udhus er indrettet som et herligt anneks med god plads til gæsterne. Fritidshuset er beliggende 400 meter fra Vesterhavet.

Et super luksusfritidshus i sjælden høj byggekvalitet, med mange spændende detaljer, et rigtigt levehus.

Huset indeholder:

* Opholds- og spisestue med flot placeret kvalitetsbrændeovn samt vinduespartier og karnap, som giver et flot lysindfald. Fra stuen med de to hemse, og der er udgang til træterrasse med et herligt kik udover landskabet. Opholds- og spisestue adskilles med en vandskuret halvmur.

* Stort U-køkken i bedste kvalitet såsom flot sort bordplade, alt i hvidevarer, karnap med udsigt til klitterne og med vandskuret halvmur til spiseafdelingen.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, skabsarrangement med helstøbt vask.

* 3 pæne soveværelser, alle med skabe.

* Den komfortable trivelsafd. byder på, boblende spabad med vand og luftmassage, sauna, bruseniche, samt flot bademiljø med helstøbt vask.


Alle vådrum er opført med vandskurede vægge.

Ved huset er der en meget stor afskærmet ugeneret terrasse, hvor det er muligt at slappe af.

Et lækkert hus i sjælden høj byggekvalitet og med mange spændende detaljer.

Huset opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Skøn naturgrund på i alt 1710 kvm. med fantastisk udsigt over det kuperede sommerhusområde.

Beliggenhed

Luksusfritidshus m/ spa afdeling og herligt udhus som er indrettet som anneks. Fritidshuset er beliggende med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her finder du Lyngby Mølle Feriecenter med fine aktiviteter, den sæsonåbnede købmandsbutik og den hyggelige restaurant/spillested Fischermann Rest. Endvidere har du solnedgangsplads som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.798.000Areal1710m²
Udbetalingkr 90.000Bolig93m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.099Stue/vær.4
Byggeår2011
Sags nr.LFH6273  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 69.000 kr. til ejer ved fuld udlejning.
Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.
HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 21.400,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.700,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web