Skyttevej 4, 9480 Løkken

 
FLOT BELIGGENHED ...
NYHED ...

Beskrivelse

Super lyst og vedligeholdelsesfri fritidshus.

Beliggende på herlig kuperet naturgrund og med fantastisk flot udsigt over området og ikke mindst havudsigten til Vesterhavet.

Bemærk - 240 til Vesterhavet.

Huset er opført i 1979/1997 og har et boligareal på 85 kvm. samt 4 kvm. udhus.

Indeholder.

* Dejlig lys stue med hvidmalede vægge og lofter samt rustikt klinkegulv.
* Flot køkken med hvide grebsfrie låger, sort bordplade samt klinkegulv. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Fra køkkenet er der udgang til den syd og vestvendte terrasse.
* Værelse med dobbeltseng og skab.
* Værelse med køjeseng og skab.
* Værelse med køjeseng og skab.
* Lækkert badeværelse holdt i sort/hvid og med klinkegulv, bruseniche, skabsarrangement i hvid med håndvask samt toilet.
* Entre
* Lille redskabsrum på 4 kvm.

Huset opvarmes med el/varmepumpe.

Grunden

På denne herlige plet, direkte i det barske klitlandskab er dette fritidshus, beliggende på en 1.716 kvm. kuperet naturgrund og beliggende kun 240 meter fra l stranden.

Beliggenhed

Hyggeligt fritidshus med udsigt over klitterne og vesterhavet. Prioriterer du nærhed til havet, hvor hver årstid har sin egen charme, er dette en enestående chance for et hus i klitten og med enestående udsigt til det smukke landskab,

Huset er beliggende i den pragtfulde natur i Nr. Lyngby - mellem Lønstrup og Løkken. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her i Nr. Lyngby finder du købmandsbutikken som har sæsonåbnet, Fischermans restaurant samt solnedgangspladsen.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.275.000Areal1716m²
Udbetalingkr 65.000Bolig85m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.772Stue/vær.4
Byggeår1979/97
Sags nr.LFH6274  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe kr. 37.581 til ejer ved begrænset udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web