Klitvejen 93, 9492 Blokhus

 
LIEBHAVERI I 1. KLITRÆKKE

Beskrivelse


LIEBHAVERI I 1. KLITRÆKKE ...

Nu sælges en af vestkystens bedst beliggende liebhaverbolig, i 1. klitrække, på en sjælden flot placering direkte i klitten og med kun 50 meter til en af Danmarks smukkeste kyst-strækninger og stranden.

Som betragter, imponeres man af den smukke placering i klitlandskabet, hvorved liebhaverboligen bliver en del af en klitskråning med de herlige velplacerede terrasser, som omkranser boligen og derved skaber endnu mere liv.

Enestående stråtækt liebhaverbolig, som udstråler højeste kvalitet, som sælger har gennemtænkt i en smuk arkitektonisk atmosfære, hvor det rendyrkede, æstetiske materialevalg giver de rette linjer.

Alt i alt en unik liebhaver bolig, indrettet med omtanke og sans for detaljer!

Liebhaverbolig for den kræsne - som bør opleves.

Huset indeholder:
* Lille vindfang med klinkegulv som forbinder henholdsvis mindre depotrum, garage og bryggerset.
* Lækkert allrum med klinkegulv og fordelt med henholdsvis opholdsstue med brændeovn, spisestue med pejs, køkken og den flotte spaafdeling bag glasvæggen. Spafdelingen har flot placeret hjørnespa midt i rummet og der er indrettet hyggekrog med liggestole og direkte adgang til bruser.
* Utrolig flot og tidløst køkken med hvide grebsfrie låger, klinkegulv og smukke sten-plader i lys meleret højglans.
* Soveværelse med stor skabsvæg og direkte adgang til badeværelse med smart bordarrangement med helstøbt håndvask samt toilet og brus.
* Fra spisestuen er der adgang til endnu et værelse med dobbeltseng.
* Fra opholdsstuen er der mindre fordelingsgang/entre med herlig separat afdeling som indeholder:
* Stort soveværelse med dobbeltseng, hems og skabsvæg samt direkte udgang.
* Værelse med køjeseng.
* Badeværelse med bruseniche, smart bord-/skabsarrangement med helstøbt håndvask samt med toilet.

Huset opvarmes med el/varmepumpe samt henholdsvis brændeovn og pejs.

Grunden

Denne herlige perle som er absolut i 1. klitrække er beliggende på en 8.625 kvm total ugeneret kuperet klitgrund med egen sti til stranden og Vesterhavet, og med en herlig udsigt over klitlandskabet samt havudsigt fra grunden.

Fra klitgrunden er der en betagende udsigt udover det karakteristiske marehalmsbeklædte klitlandskab. Huset er beliggende i gåafstand til Blokhus by.

Beliggenhed

Nu sælges en af vestkystens bedst beliggende liebhaverbolig, i 1. klitrække, på en sjælden flot placering direkte i klitten og med kun 50 meter til en af Danmarks smukkeste kyst-strækninger og stranden.

Området er Blokhus Strand og i dette fantastiske natur område mærker du, hvad Blokhus kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder.

Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Blokhus by er absolut et besøg værd, for her finder du mange spændende aktiviteter, bowlingcenter, ridecenter, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Endvidere kun 3 km. til golfbanen og 5 km. til fiskeparken, her finder du altid en attraktion.

Nord for Blokhus finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.

Velkommen til Blokhus Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 7.000.000Areal8625m²
Udbetalingkr 350.000Bolig163m²
Mdl. ejerudgiftkr 6.463Stue/vær.5
Byggeår2002
Sags nr.LFH6073  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje dette fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe 168.711 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web