Blokkenbovej 2 C, 9800 Hjørring

 
EN RIGTIG CHARMEBASSE
NYHED ...

Beskrivelse

Efter en varm sommerdag på stranden, er du på få minutter ved dette kvalitets fritidshus som er totalt moderniseret, der giver dig en stemning af idyl og råhygge, som kun findes her i Lønstrup ved Vesterhavet.

TOTALT moderniseret kvalitets fritidshus, der er opført i 1992, og har et veldisponeret boligareal på 59 kvm. med ca. 240 kvm. træterrasser der omkranser huset, øst, syd og vestvendt.

Indeholder:
* Charmerende stor stue med brændeovn, massivt plankegulv samt udgang til terrassen mod øst, syd samt vest igennem de store dobbelte terrassedøre som også giver perfekte udsigtsvidder til klitterne og med mulighed for at nyde en solnedgang i et bedårende farvespil på himlen.

* Stuen er i åben forbindelse med køkkenet fra HTH i hvidt design, og med alt i hårde hvidevarer samt god skabsplads, og her ved køkkenet er der monteret et samtalekøkken med vask, der giver en let adskillelse til sofagruppen og spiseafdelingen med langbord, som er familiens samlingspunkt.

* Master bedroom med dobbeltseng.

* 1 soveværelse med dobbeltseng, begge med god skabsplads.

* Badeværelse i stilfuld design med vask, wc og bemærk her den super flotte damp/badekabine.

TOTAL moderniseret med træfacade, vinduer/dobbeltdøre, HTH køkken, badeværelse med damp/badekabine, IHC anlæg samt Varmepumpe luft til luft.

Opvarmes med brændeovn og varmepumpe samt el.

Der foreligger tegningsmatriale/forslag til udbygning af huset som kan medfølge.

Grunden

Grunden er enestående og speciel pga. af størrelsen, nemlig 5426 kvm.
Ønsker du plads og mulighed for at lave aktive tiltag på grunden, er dette grunden.

Huset er placeret imod vest på grunden, og derfor kan der ansøges om frastykning af en fritidsgrund.

Forhør nærmere...

Beliggenhed

Drømmer du om et fritidshus placeret tæt ved Lønstrup by og med kun 625 meter til det brusende og charmerende Vesterhav med den markante og fantastisk klitnatur som Lønstrup er landskendt for.

Et unikt emne i en af Vestkystens flotteste badebyer Lønstrup, med sin helt egen specielle stemning som du mærker med det samme, når du og din familie, nyder gåturen igennem den særdeles attraktive by Lønstrup med et stemningsfyldt byliv året rundt med masser af kunsthåndværkere, caféer, restauranter og gode indkøbsmuligheder. Vesterhavet, er en oplevelse som du vil huske, da luften er vidunderlig, højt til himmelen, samt lyden af bølgerne ruller ind mod en af Danmarks smukkeste strande.

Syd for Lønstrup ligger Løkken, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Syd for Løkken er Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.


Velkommen til Lønstrup…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.875.000Areal5426m²
Udbetalingkr 95.000Bolig59m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.279Stue/vær.3
Byggeår1992
Sags nr.LFH6251  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 59.500 kr. til ejer ved fuld udlejning.
Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.
HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web