Kærvej 1, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Dejlig familievilla i den gamle bydel og på en stikvej lige overfor skolen. Huset er opført i 1963 men moderniseret senest i 2010 med bl.a. vinduer, døre og badeværelse.
Villaen har et boligareal på 141 kvm. og har ikke mindre en 4 gode værelser samt stue. Endvidere garage på 29 kvm. opført i 2005.

Indeholder:
* Dejlig lys stue med parketgulv og stor vindueskarnap med udgang til terrasse.
* 4 soveværelser.
* Flot spisekøkken fra ca. 2000 med god spiseplads og alt i hvidevarer.
* Lækkert badeværelse fra 2010 med smart bord/skabsarrangement med helstøbt håndvask, væghængt toilet og bruseniche.
* Flot entre.
* Fordelingsgang.
* Bryggers/baggang med vaskesøjle og ældre bord-/skabsarrangement.

Opvarmes med fjernvarme.

Grunden

Herlig ugenert grund på 840 kvm.,beliggende tæt ved skolen og i gåafstand til Torvet samt med kort afstand til stranden.

Beliggenhed

Nu sælges denne velbeliggende renoverede villa i den gamle hyggelige del af Løkken. Med kort afstand fra Kærvej finder du Åvej som er parallel med Furrebybæk, der løber direkte ud i Vesterhavet. Et herligt område hvis du ønsker nærhed til Løkkens hvide sandstrande med marehalm samt "kærligshedstien" ved Furrebybæk med 2 træbroer til Furreby området med et utal af sommerhuse. Beliggende tæt på fritidsaktiviteter og med stisystemer til skole, sportsplads og indkøb samt med kun 10 min. gang til Løkken Torv.

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem Vendsyssel og Sydnorge. Det var især korn, smør, kød nordpå og retur træ og jern. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby med et halvt hundrede fiskerbåde, den 3. største ved Vestkysten. Den dag i dag kan man f.eks. se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. I dag er Løkken en service- og ferieby med velbevarede spor fra fortiden. Byens slogan er "Løkken holder åbent, når Danmark har fri" og det lever Løkken op til. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, bowlingcenter, kunstmaler, museum.

Løkken By, er ikke kun turisme, og uanset årstiden indbyder det til lange traveture, igennem det bølgende klitlandskab, "kærlighedsstien" ved Furreby bæk som ender ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken.

Nøgletal

Areal715m²
Bolig141m²
Stue/vær.5
Byggeår1963/2010
Sags nr.LHH6072EnergimærkeEnergimærke D
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web