Lindevej 15a, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Hyggelig og velholdt andels-rækkehus på 89 kvm. Til boligen hører "lukket" carport/redskabsrum på 18 kvm. Der er indrettet hyggelig og overkommelig have, som kan nydes fra den dejlige sten-terrasse.

Ejendommen er opført i 1990 og opvarmes med fjernvarme.

Andelsboligforeningen består af 8 andelshavere.

Indeholder:
* Dejlig stue med udgang til sydvendt terrasse/have.
* Pænt lyst køkken i åben forbindelse med stuen - adskilt af halvmur.
* Stort soveværelse med skabe.
* 2 børneværelser.
* Pænt badeværelse med skabsarrangement med håndvask, lyse vægfliser og gråmelerede gulvklinker, bruseniche samt toilet.
* Entre/fordelingsgang.
* Baggang


Der er mulighed for dispensation til at medbringe en lille hund.

ANDELSBEVIS kontant kr. 450.000
Andelsbevis jf. regnskab kr. 490.072

Grunden

Til boligen hører en dejlig lukket have med god solmulighed på den herlige terrasse.

Beliggenhed

Dejligt 1 plans andels-rækkehus tæt ved skolen og med kort afstand til Vesterhavet samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, Danmarks badeby nr. 1.
Som ekstra gevinst kan du på få min. opleve Løkken med det herlige og sprudlende Torv, ligesom boligen er tæt på fritidsaktiviteter, skole, sportsplads og indkøb.

I dag er Løkken by i en rivende udvikling med et væld af specialbutikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, 4 dagligvarebutikker, apotek, posthus, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, ridecenter, bowlingcenter med go-karts, kunstmaler, museum samt et stærkt foreningsliv. I umiddelbar nærhed er der et væld af naturoplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, der indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Et par km nord for Løkken er Nr. Lyngby med sit barske klitområde samt nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude, som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken…


Nøgletal

Areal3863m²
Bolig89m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1990
Sags nr.LA6486EnergimærkeEnergimærke C
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web