Lyngbyvej 239Q 1. (42), 9480 Løkken

 
KØBSAFTALE UNDERSKREVET ...

Beskrivelse

FOR FEINSCHMECKEREN ...

Husk - vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag.

EKSTREM FLOT HAVUDSIGT - TIL PENGENE ...

Lyngby Mølle Feriecenter er opført i 1987 med i alt 50 hotellejligheder. Samtlige 50 ejer er medejer af centerbygningen som indeholder udendørs pool, børnepool, samt sæsonåbnet restaurant. Lyngby Mølle Feriecenter har absolut en herlig beliggenhed med kun 100 meter til Vesterhavet. Iflg. vedtægterne er der tinglyst hotelpligt/udlejning på samtlige lejligheder, som udgør max. 5 uger.

Lejlighed 42 er beliggende på 1. sal. med flot havudsigt fra lejligheden og altanen.

Indeholder:
* Dejlig spise-/opholdsstue med smukt trægulv og med udgang til den skønne udsigtsaltan med havudsigt.. Stuen er smagfuldt møbleret. Fra stuen er der flot trappe til den store hems med god højde og ekstra sengepladser.
* Flot vinkel-køkken med køleskab, kogeplade, emhætte, opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse med dobbeltseng samt skabe.
* Badeværelse med hvide vægfliser, bruseniche, håndvask samt toilet.
* Entre med klinkegulv

Opvarmes med el/varmepumpe luft til luft.

Beliggenhed

Særdeles attraktiv beliggende hotellejlighed til små penge og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og solnedgangpladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 675.000Areal
Udbetalingkr 675.000Bolig44m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.181Stue/vær.3
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1987
Sags nr.LEJL6555  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Lejligheden er udlejet via Sol og Strand. Se nærmere omkring udlejningspligten i vedtægterne. Lejeindtægten udgør ca kr. 25.740,00 til ejer - årligt.

Dit bud

 
         
Ultimate Web