Egevej 1, 9480 Løkken

 
Solgt
SOLGT

Beskrivelse

Super flot veldisponerede 1. plans villa - som benyttes af sælger som fritidshus og er opført i 1967.

Beliggende kun 5 min. gang til Løkken Torv.

Bebygget areal på 176 kvm. heraf et veldisponeret boligareal på 139 kvm. + 37 kvm. integreret garage som nemt kan ombygges til aktivitetsrum, kontor osv. .

Endvidere ca. 100 kvm. Væksthus/drivhus med vinstok.

Indeholder: Stor vinkelstue med kvalitets gulv i olieret ask. Stuen har en god indretning med lys og luft til familiens samlingspunkt.

Fra stuen er der udgang til forsænket stenterrasse med pileflet samt beplantning. Moderne kvalitets U-køkken fra 2007, med 40 mm massiv fuldlimet mahogni bordplade, samt alt i hårde hvidevarer og en herlig spiseplads for familien.

Utrolig stor hall/fordelingsgang med gulv i olieret ask samt hovedindgang. Her finder du også husets centerbadeværelse med retro klinker på vægge og gulv, samt toilet, indmuret badekar med bruser og flot skabsarrangement med formstøbt vask. 4 flotte værelser, heraf 2 med håndvask, alle med fast/indbygget skabe.

Stort bryggers/grovkøkken fra 2007 med vask, højskabe, underskabe.

Den integrerede garage er beliggende ved værelse og bryggers/grovkøkken, og derfor er der mulighed for at lave et aktivitetsrum/stue til små som store børn - Teenageafdelingen.

Decratag fra 2000.

Opvarmes med fjernvarme.

Ingen bopælspligt - kan anvendes til såvel herårs- som fritidsbrug/fritidshus

Villaen fremstår yderst pæn og velholdt og bør opleves.

Ring og hør nærmere eller aftal tid for fremvisning.

Grunden

Særdeles stor grund på 1.590 kvm. med flot indkørsel i norsk granit.

Velanlagt have med mange spændende detaljer samt lækroge, såsom stor lukket gårdhave med herregårdssten og med direkte adgang til det 100 kvm. store væksthus/drivhus....

Beliggenhed

Nu sælges denne veldisponerede 1 plans rødstensvilla med integreret garage, beliggende tæt på fritidsaktiviteter og med stisystemer til skole, sportsplads og indkøb samt med kun 5 min. gang til Løkken Torv.

Løkken har sin helt egen historie, hvor de første huse blev bygget i 1678 og for to-trehundrede år siden var Løkken en vigtigt "ladeplads" for handelen mellem Vendsyssel og Sydnorge. Det var især korn, smør, kød nordpå og retur træ og jern. I slutningen af 1800-tallet kom de første badegæster, og Løkken udviklede sig til en populær badeby. Senere blev Løkken en vigtig fiskerby med et halvt hundrede fiskerbåde, den 3. største ved Vestkysten. Den dag i dag kan man f.eks. se de gamle pakhuse, molen, bådepladsen, signalmasten, tjærepladsen, vandtårnet osv. I dag er Løkken en service- og ferieby med velbevarede spor fra fortiden. Byens slogan er "Løkken holder åbent, når Danmark har fri" og det lever Løkken op til. Løkken by er i en rivende udvikling med, et væld af specialbutikker, 4 dagligvarebutikker, skole, børnehave, bibliotek, idrætshal, stadion, svømmehal, Havgården plejecenter, servicefag, tankstationer, banker, golfbane, bowlingcenter, kunstmaler, museum. To af byens campingpladser er nedlagt, og nu er der stor byggeaktivitet med ca. 600 nyopførte boliger/fritidsboliger, som vil påvirke byens handelsliv positivt.

Velkommen til Løkken...

Nøgletal

Areal1590m²
Bolig139m²
Stue/vær.5
Byggeår1967-2007
Sags nr.LFH5074  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web