Redningsstien 36, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Som ny ejer kan du overtage en årlig leje på ca. kr. 119.000,-

Kan din bank give et afkast på 6% ??? Nej vel ...

Forhør nærmere om dette fantastiske tilbud ...

Et helt enestående og banebrydende Skanlux Luksus fritidshus med aktivitetsrum, til køberen, som ønsker høj bygge kvalitet samt fremtidssikkert lejemål med den bedste forrentning.

Fritidshuset er opført i 2009 og har et veldisponeret boligareal på 138 kvm.

Indeholder: Lys centerstue med brændeovn, loft til kip, store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet. Fra stuen er der udgang til stor delvis overdækket terrasse. Stilfuldt køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstue. 4 soveværelser, alle med faste skabe. Endvidere 11 kvm. god høj hems. 2 badeværelser med bruseniche, heraf det ene med stort rundt 6 personers spabad med vand-/luftmassage og direkte adgang til sauna. Stort aktivitetsrum med poolbord og bordtennis.

Huset har overalt en god standard med pæne møbler, hvidevarer og øvrigt udstyr efter nærmere aftale.

Grunden

Stor let naturgrund med lyng og marhalm på 1586 kvm. beliggende i det attraktive og naturskønne sommerhusområde ved Grønhøj Strand og kun 400 meter fra Vesterhavet.

Beliggenhed

Lækkert aktivitetsfritidshus med spabad, aktivitetsrum med bordtennis m.v..

Huset er beliggende på herlig naturgrund og med en herlig udsigt til klitlandskabet.

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder.

Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav og kun 400 meter til aktivitetscenter Dayz i Grønhøj, med mange spændende faciliteter såsom vandland, tennis og købmand.

I klitten ved nedkørslen finder du et hyggeligt grill-/ishus.

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Grønhøj Strand...

Nøgletal

Areal1586m²
Bolig138m²
Stue/vær.6
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2010
Sags nr.LFH5187  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau som omsætter kr. 119.000,- til ejer ved fuld udlejning.

Forhør nærmere om dette fantastiske tilbud

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.Dit bud

 
         
Ultimate Web