Grønhøj Strandvej 168, 9480 Løkken

 
PANORAMAHAVUDSIGT ...

Beskrivelse

Liebhaver beliggenhed i absolut særklasse på toppen af klitten med panorama havudsigt, med vel nok en af Grønhøj Strand bedste samt højeste beliggenhed ved Strandvejen.

Det arkitektoniske udtryk er elegant og tidløst, nærmest i funkis stil, hvor udsigten er i centrum og trivselen er nøgleordet for denne herlige perle ved Vesterhavet, som er en af Danmarks smukkeste kyst-strækninger, hvor du de fleste dage om sommeren kan købe friskfangede fisk direkte fra kystfiskernes både ved stranden.

Med sin helt egen markante profil og funkis stil, har dette fuldmuret fritidshus et veldisponeret boligareal på 58 kvm. + 8 kvm udestue samt et kælderareal på 58 kvm.

Dette unikke fritidshus, med speciel karakter, er mere eller mindre vedligeholdelsesfrit. Huset er opført i 1963, men total ombygget i 1972.

I 1986 blev den integrerede altan i 1 sal. højde inddraget til stuen, og monteret med store aluminiumvinduespartier og skydedørerne ud til panoramaterrassen, hvor man imponeres af det helt unikke og smukke klitområde, hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen.

Panoramastuen danner rammen om familiens trivsel, der giver en overvældende oplevelse. Man føler sig fristet til at åbne de 2 skydedøre og træde ud på terrassen, hvor der kan holdes en hyggelig og perfekt grillaften med panoramaudsigt til havet, med mulighed for at nyde solnedgangen.

Det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være, at sidde her og nyde udsigten, en varm sommerdag på panoramaterrassen, midt i naturen, og med en herlig udsigt ned af Strandvejen og Vesterhavet, hvor bølgerne ruller ind på den hvide strand. Ønsker du at bliver afkølet, har sælger monteret en udvendig "Vesterhavsbruser".

Nyere køkken i lys stil med praktisk meleret laminatbordplade, samt alt i hårde hvidevarer, (dog ikke opvaskemaskine, men der er gjort plads). 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser heraf det ene med en trappe til "kælderen". Badeværelse holdt i en klassisk stil, med klinker på vægge og gulv, hvid vask samt siddebadekar med brus og hvidt toilet.

"Kælderen" indeholder: Integreret garage med vippeport. Bemærk kælderen er fuldmuret med facadesten, og delvis bygget ind i klitten på den skrånende grund. I garagen er der etableret vaskesøjle. Lille badeværelse med wc og håndvask. Depot rum. Fordelingsgang med adgang til 2 disponible rum.

I flg. gældende byplanvedtægt er der mulighed for at om-/tilbygge op til et etageareal på 150 kvm..

Bemærk at dette liebhaveremne har et samlet kælderareal på 58 kvm.

Opvarmes med oliefyr/centralvarme.

Grunden

Her får du en beliggenhed til Grønhøj Strand, langt udover det sædvanlige. Grunden er enestående med sit skrånende terræn imod vest, som giver en unik beliggenhed ved de smukke marehalmsklitter, samt fantastiske udsigtsvidder med en panorama havudsigt fra både grunden og fritidshuset. Klitgrunden er på 615 kvm.

Beliggenhed

Dette charmerende fritidshus er beliggende i et helt unikt samt stærkt kuperet klitområde, under 100 meter fra en af Danmarks bedste badestrande.

Grønhøj Strandvej er indbegrebet af liebhaveri, idet Grønhøj Strandvej ender direkte på stranden og Vesterhavet.

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter, og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne som har et utal af strandstier samt rig mulighed for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Grønhøj Feriecenter har mange spændende faciliteter såsom tennis, trampoliner og købmand. I klitten, ved nedkørslen til stranden, finder du et hyggeligt grill-/ishus samt endnu en købmand.

Velkommen til Grønhøj Strand.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.198.000Areal615m²
Udbetalingkr 125.000Bolig58m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.921Stue/vær.3
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1963-1972
Sags nr.LFH5735  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 73.091 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web