Marensvej 12, 9480 Løkken

 
KØBSAFTALE UNDERSKREVET ...

Beskrivelse

Liebhaver beliggenhed i absolut særklasse på toppen af klitten med panorama havudsigt, med vel nok en af Grønhøj Strand bedste samt højeste beliggenheder tæt ved Strandvejen. Her er der virkelig kræset for feinschmeckeren.
Men nu er muligheden her, for at erhverve denne perle med en ekstrem unik havudsigt, som sjældent udbydes til salg.

Et helt unikt og smukt naturområde, som er oplagt for naturelskere, der prioriterer privatlivet og familiens kvalitetstid, og hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur som kun det brusende Vesterhavet kan gi’ dig!

Sælger har formået at placerer dette Liebhaver-fritidshus på toppen af indlandsklitten, hvorved liebhaverboligens placering bliver helt unik. Ligeledes herregårdsterrasserne, som omkranser boligen, skaber endnu mere arkitektur. Fra terrasserne fyldes sjælen og sindet af bølgernes skvulpen ind mod den fine hvide sandstrand nedenfor i det fredelige klitområde.
Alt i alt en unik bolig, indrettet med omtanke og sans for detaljer og kvalitet!

Liebhaver-fritidshus er bygget af Sonnehuse i 1994 men totalt renoveret i 2001. En virkelig unik bolig, som ikke findes lige! Veldisponeret boligareal på 90 kvm. Fritliggende garage opført i 2001 på 28 kvm med port. Endvidere 9 kvm. depotrum.

Når man træder ind i boligen, oplever man klitterne på nært hold. Her er højt til loftet som er til kip, og de udsigtsvidder i absolut særklasse samt husets eksklusive materialevalg. Hall/fordelingsgang med skabsvæg. Udsøgt Tvis-køkken fra 2001 med lyse smagefulde Indian White granitbordplader, et herligt samlingspunktet ved det åbne køkken med skabsvæggen med indbygningsovn, flot vask i lækkert design, køkkenøens rummelighed som er opbygget omkring den murede skorsten med indbygningsbrændeovnen vendt mod stuen. Her er der virkelig kræset for feinschmeckeren – hvidevarer i absolut bedste kvalitet såsom Siemens luftovn, Trepol emhætte, Siemens induktionskomfur samt køl og frys.
Her i boligens hjerte med spisebordet ved den dobbelte terrassedør mod vest, er helheden unik og især på grund af det imponerende lysindfald, der skaber en lys og intim atmosfære i stuen. Stuen har delvis klinker på gulvet kombineret med massiv merbautræ. Man føler sig fristet til at åbne de dobbelte terrassedøre og træde ud på terrassen, hvor der kan holdes en hyggelig og perfekt grillaften med panoramaudsigt til havet, og mulighed for at nyde solnedgangen.

Her i panoramastuen kan man varme sig ved den indmurede brændeovn, som giver en perfekt helhed.
Masterbedroom med stor dobbelt seng samt skabsvæg, bemærk havudsigten fra sengen. Stort soveværelse med dobbeltseng samt indbygningsskabe, bemærk havudsigten fra sengen samt den dobbelte terrassedør til den vestvendte herregårdsterrasse.

Stor Luksiøs Wellness afdeling med rundt boblende kvalitetskar fra Royal Scandi Spa, Geberit væghængt wc, luksuriøse muret bruseniche, Indian White granitbordplade med underlimet vask samt sauna.
Et super indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Boligen er yderst smagfuldt møbleret i 2010, og der er foretaget et omhyggeligt valg samt indkøb.
Der er installeret varmeregulering samt alarm som kan overtages.Grunden

Klitgrunden på 2.014 kvm. er i 1. klitrække med stærkt kuperet marehalmsklitter, som giver dette Liebhaver-fritidshus ly for den til tider barske Vestenvind, hvorfor der er rig mulighed for at nyde naturen fra husets 2 syd-vestvendte terrasser. Fra klitterne på grunden er der panorama udsigt over det brusende Vesterhav.Beliggenhed

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. I klitten ved nedkørslen finder du et hyggeligt grill-/ishus samt endnu en købmand.

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Denne unikke højtbeliggende arkitekttegnede liebhaverbolig er beliggende 5 minutters gang fra én af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøj Strand…


Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 4.195.000Areal885m²
Udbetalingkr 210.000Bolig90m²
Mdl. ejerudgiftkr 3.194Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1994
Sags nr.LFH6518  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Dit bud

 
         
Ultimate Web