Laksen 42, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Feriehuset/ferielejligheden er opført i maritimt look i 2 plan, med facader i træ, samt store vinduespartier, herlig terrasse ved stueplan samt dejlig altan på 1. sal.

Feriehuset er opført i 2007 og har et boligareal på 97 kvm. + 3 kvm. depotrum.

Stueplan indeholder:
* 3 gode soveværelser med skabe.
* Badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask nedfældet i skabsarrangement.
* Entre med trappe til 1. sal.

1.sal indeholder:
* Stort lyst køkken/alrum med samtalekøkken og i åben forbindelse med herlig stueafdeling med brændeovn.
* Stor hems over køkken/spisestue.

Fra stuen er der udgang til den herlige altan.

Opvarmes med fjernvarme.

Grunden

Ferielejlighederne/husene er opført på stor grund med fælles arealer og er beliggende kun ca. 750 meter fra stranden i den sydlige del af Løkken.

Beliggenhed

På et pragtfuldt stort areal kaldet både Sea West og Nordenlys, sydøst for Løkken by, som er beliggende med udsigt over golfbanen og med højt til himmelen, finder du herlige fritidshuse opført således de udstråler et maritimt arkitektonisk look.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, Peter Baadsmand, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi'' dig!

Velkommen til Løkken...

Nøgletal

Areal0m²
Bolig96m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2007
Sags nr.LFH6200EnergimærkeEnergimærke B
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætter kr. 52.975,- til ejer.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web