Lyngbyvej 239 z, lejlighed 25, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Lyngby Mølle Feriecenter er opført i 1987 med i alt 50 hotellejligheder. Samtlige 50 ejer er medejer af centerbygningen som indeholder udendørs pool, børnepool, indvendig spaafdeling, sauna, solarium, bordtennis, billard, restaurant med havudsigt, samt møde og kursusfaciliteter. Lyngby Mølle Feriecenter har absolut en herlig beliggenhed med kun 100 meter til Vesterhavet. Iflg. de nye vedtægter er der tinglyst hotelpligt/udlejning på samtlige lejligheder, som udgør max. 5 uger. Ejerforeningen har valgt Sol og Strand som udlejningsbureau. Øvrige uger er til ejerens disposition samt udlejning.

Lejlighed 25 er beliggende i stueetagen med udsigt til havet samt den udendørs swimmingpool.

En yderst spændende lejlighed som skal opleves til små penge.

Indeholder:
* Lejligheden fremstår flot og velholdt og er indrettet med dejlig spise-/opholdsstue med udgang til skøn vestvendt terrasse hvor Vesterhavet kan nydes, ligeledes fra stuen. Stuen er smagfuldt møbleret.
* Lyst køkken i åbent forbindelse til stuen og adgang til
* alkove med 2 køjesenge.
* Pænt badeværelse med lyst klinkegulv med gulvvarme og bruseniche.
* Stort soveværelse med dobbeltseng samt faste skabe.

Beliggenhed

Særdeles attraktiv beliggende hotellejlighed til små penge med havudsigt. Med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangplads som bliver samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker... Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand....

Nøgletal

Areal0m²
Bolig46m²
Stue/vær.2
Byggeår1987
Sags nr.LFH5507  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Lejligheden er udlejet via bureau.

Denne herlig lejlighed i stueplan har en FANTASTISK havudsigt og opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af denne lejlighed til små penge.

Der er mulighed for en lejeindtægt til ejer på ca. 22.000 afregnet til ejer ved fuld udlejning.

P.t. er status Hotellejlighed og jf. lokalplan er der udlejningspligt på alle Hotellejligheder i Hjørring kommunen.
Når Hotellejligheden er tilmeldt et bureau har du som ejer opfyldt lokalplanen.
Vi forventer at status "Hotellejlighed" ændres til "Ferielejlighed" som sidestilles med et alm. fritidshus.
Dvs. at udlejningspligten bortfalder og belåningen ved Kreditforeningerne vil være optil 75%

HUSK ...
40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web