Hedvigsvej 7, 9480 Løkken

 
POOLHUS I 1. KLITRÆKKE

Beskrivelse

Som betragter, imponeres man af den smukke placering i klitlandskabet, hvorved liebhaverboligen bliver en del af klitten, ligesom de velplacerede træterrasser der omkranser boligen er i flere spændende niveauer, med smukke forskydninger, der skaber endnu mere arkitektonisk stil og giver de rette linjer. Fra terrasserne fyldes sjælen og sindet af bølgernes skvulpen ind mod den fine hvide sandstrand nedenfor, og i det fredelige område kan børn løbe frit omkring, bade og lege, og lige så langt øjet rækker ser du det blånende hav i det fjerne. Alt i alt en unik bolig, indrettet med omtanke og sans for detaljer!

Liebhaverboligen er opført i 1988 men er løbende vedligeholdt med bla. Liste tagpap og senest renoveret i 2011. Veldisponeret boligareal på 143 kvm. hertil kommer de 2 overdækkede terrasser samt den dobbelte carport. Beliggende i 1. klitrække med ca. 105 meter til Vesterhavets bølger.

Indeholder: Rummelig vestvendt stue i forskudt plan og med brændeovn, samt mandshøje vinduespartier, som giver et herligt lys og et flot kig ud til klitlandskabet med marehamsklitter. Lysindfaldet er helt centralt i stuen, med loft til kip, en stilfuld løsning som virker overvældende, og man føler sig straks fristet til at trække en skydedør til side og træde ud i klitten. Stuen er smagfuldt møbleret og bemærk her den intime hems, med god højde, som står ”åben” i stuen og herved virker indbydende og hvor børn og barnlige sjæle har fundet stedet hvor der hygges. Kvalitetskøkken, med praktisk bordplade, alt i hårde hvidevarer.  Klassiske hvide klinkegulve i hele trivselsarealet nemlig køkken, fordelingsgang, spiseafdeling, baderum samt den forhøjede udsigtsstue. Helheden er unik og sælger har formodet at skabe en fantastisk bolig, med et utal af imponerende lysindfald, murede halvvægge, der giver en intim og perfekt helhed i boligen.
2 værelser med dobbeltsenge, 1 værelse med 2 enkelt senge samt 1 værelse med køjesenge.  Alle værelser har massive plankegulve. Badeværelse med bruseniche, wc. Stor Wellness afdeling med integreret bruseniche, enestående Luksus -swimmingpool – Spabad og sauna – en luksusafdeling til alle, som ønsker en kæmpe oplevelse – den perfekte ferie, som du vil snakke om igen og igen.

Et super indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Fra man vågner til man sysler med maden i det åbne kvalitetskøkken, er det ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være at sidde og nyde solens varme stråler på terrassen - midt i klitten og med sand imellem tæerne...
 

Grunden

Huset er beliggende på en 2.590 kvm stor stærkt kuperet klitgrund, direkte i klitskråningen, med udsigt udover det karakteristiske marehalmsbeklædte klitlandskab.

Beliggenhed

Drømmer du om en liebhaverbolig i 1. klitrække, placeret i klitten op imod det fredede klitareal, og hvor grunden går direkte til Vesterhavet ved det fantastiske klitlandskab i Grønhøj Strand. Et unikt tilbud som sjældent udbydes.
Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Grønhøj Feriecenter, med mange spændende faciliteter såsom minigolf, tennis og købmand. I klitten ved nedkørslen finder du et hyggeligt grill-/ishus samt endnu en købmand.

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv. Denne unikke liebhaverbolig er beliggende 5 minutters gang fra én af Danmarks smukkeste badestrande. 

Velkommen til Grønhøj Strand…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 5.495.000Areal2590m²
Udbetalingkr 275.000Bolig143m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.943Stue/vær.6
Byggeår1988
Sags nr.LFH5555  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Liebhaver-boligen er udlejet via bureau og kan omsætter kr. 181.172,- til ejer ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web