Romedahlsvej 6, 9480 Løkken

 
MED HAVUDSIGT

Beskrivelse

Charmerende helårs-/fritidshus i klitten med fantastisk udsigt over Vesterhavet samt byen.

Spændende bolig med utraditionel indretning i flere etager og med fantastisk udsigt fra flere af rummene. Boligen har et boligareal på 133 kvm. og har herlig syd/vestvendt terrasse delvis glasafskærmning mod vest og med god udsigt.

Stueplan indeholder:
* Flot entre med adgang til køkken/alrum.
* Fantastisk flot og gedigent snedkerkøkken fra "Funktion" i Hellerup og med alt i hårde hvidevarer i stål. Endvidere lækker spiseafdeling med plankegulf, og store vinduespartier der giver en ubeskrivelig udsigt over Løkken by.
* Værelse med faste skabe.
* Stort soveværelse med faste skabe.
* Badeværelse i rustik stil med fransk flisebordplade samt badekar.
* Seperat toilet med håndvask.

Fra køkken/alrummet er der trappe til 1. sal, der indeholder:
* Hyggelig opholdsstue med plankegulv, loft til kip og synlige spær. 2 kviste med store vinduer, hvor der er flot havudsigt mod vest og unik udsigt over Løkken by og landskab i mod øst.

Nederste etage/kælderplan er der indrettet seperat gæsteafdeling med rustikke mørke klinker, egen indgang itil værelset samt eget badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, håndvask, toilet samt bruser.

Huset er opført i 1905/1984 og renoveret i 1997.

Huset opvarmes med el.

Et hus med en beliggenhed, der skal opleves.

Grunden

Herlig kuperet klitgrund som er på i alt 555 kvm. hvor der er etableret indkørsel til garagen - samt en herlig terrasse, hvor du kan sidde til langt ud på aftenen og nyde den flotte udsigt.

Beliggenhed

Nu sælges et af vestkystens bedst beliggende helårs-/fritidshuse, på en sjælden flot placering i den gamle del af Løkken og med en fantastisk udsigt over byen samt Vesterhavet.

Beliggende direkte i klitten og med kun et par minutters gang til en af Danmarks smukkeste kyst-strækninger og stranden, som indbyder til en herlig travetur langs klitterne og de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene.

I dette fantastiske og attraktive område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker.

I byen har vi ikke mindst de mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer, og det hyggelige natteliv som kun Løkken kan tilbyde, samt det autentiske fiskermiljø, der indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Her finder du også Løkkens vartegn Sømærket og vandtårnet samt molen.

Velkommen til Løkken.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 3.995.000Areal555m²
Udbetalingkr 200.000Bolig133m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.240Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1905/1984
Sags nr.LFH5556EnergimærkeEnergimærke G
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Liebhaver-boligen er udlejet via bureau og kan omsætter kr. 81.172,- til ejer ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web