Skovkanten 4, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Utrolig velholdt fritidshus på herlig naturgrund. Huset er opført i 1976/1994 og har et boligareal på 63 kvm. heraf 15 kvm. udestue.

Indeholder:
* Dejlig stue med loft til kip og plankegulv samt udgang til dejlig udestue med plankegulv og flot udsigt over området.

* Hyggeligt Køkken med mange skabe og i åben forbindelse med stuen.

* 2 soveværelser.

* Badeværelse med gråt klinkegulv, smart skuffesarrangement med håndvask, toilet samt bruseniche.

* Lille entre ved køkkenet.

Hyggelige terrasser - den ene ved indgangen og en terrasse ved udestuen samt stor ugenert sydvendt terrasse.

Huset opvarmes med el.


Grunden

Herlig klit-naturgrund med god læ-beplantning. Grunden er på 1.480 kvm. beliggende kun 200 meter fra det brusende Vesterhav og med kort afstand til Nr. Lyngbys købmand og solnedgangspladsen.

Beliggenhed

Utrolig velholdt fritidshus beliggende på herlig naturgrund i roligt område, og med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder solnedgangspladsen som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang.

Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby.

Nøgletal

Areal1480m²
Bolig63m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1976/94
Sags nr.LFH5689  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og kan omsætte for kr. 28.978,- til ejer ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 11.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web