Ingelisevej 12, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Super velholdt fritidshus på herlig lukket grund i Grønhøj.
I Juni måned 2015 er der monteret nyt facadetræ 1 på 2.
Huset, der er opført i 1982 har et boligareal på 68 kvm. + 11 kvm. overdækket terrasse.
Udhus på 21 kvm. opført i 2000.

Huset indeholder:
* Dejlig lys stue opdelt i spiseafdeling og opholdsstue. Stuen har spændende loftkonstruktion til kip, brændeovn, laminatgulv og udgang til den delvis overdækkede syd- og vestvendte flotte træterrassse. Bemærk de store tagvinduer, som giver et fantastisk lys i både opholdsstuen samt spiseafdelingen.

* Pænt lyst køkken med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med stue/spiseafdeling.

* Soveværelse med 3/4 seng og skabe.

* Soveværelse med 2 enkeltsenge.

* Soveværelse med 2 sovepladser.

* Badeværelse med rustikke gulvklinker, vaskemaskine, toilet, brusehjørne med "glas-afskærmning", og smart bademiljø med helstøbt håndvask.

* Entre/forstue med god garderobeplads, praktisk laminatgulv og fransk dør til stue/køkken. Ved entreen er den store sammenhængende træterrasse sydvendt og går helt over til den østvendte morgenterrasse.

Huset opvarmes med brændeovn og el samt varmepumpe (sms styret).

Grunden

Stor naturgrund på 2.115 kvm. med flotte udsigtsvidder som skaber hygge og optimalt udeliv, bemærk især den flotte træterrasse, som også omfatter en stor overdækket terrasse.

Beliggenhed

Velholdt fritidshus beliggende naturskønt direkte i et etableret område med gode stier til Vesterhavet.

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Få km nord for Grønhøj Strand er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.


Velkommen til Grønhøj Strand …

Nøgletal

Areal2115m²
Bolig68m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1982
Sags nr.LFH6071  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætter kr. 33.982,- til ejer.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web