Mågevej 29, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

Fra denne hyggelige placering kan man høre Vesterhavet, hvilket skyldes, at man på få minutters gang kommer til det brusende Vesterhav, hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen.

Utrolig velholdt fritidshus, som er opført i 1969/2003 og har et boligareal på 74 kvm. Hertil kommer et udhus på 9 kvm.

Indeholder:
* Hyggelig stue med plankegulv, brændeovn og udgang til herlig flisebelagt solgård.
* Pænt lyst køkken i åben forbindelse med stuen, ligeledes med plankegulv, alt i hvidevarer samt praktisk lys laminatbordplade.
* Soveværelse med plankegulv og dobbeltseng.
* Værelse med plankegulv og 2 enkeltsenge.
* Værelse med plankegulv og 1 sengeplads.
* Pænt badeværelse med glasvæv på væggene, bruseniche med vægfliser, lyse gulvklinker, bord-/skabsarrangement med helstøbt håndvask, vaskemaskine samt toilet.
* Entre med klinkegulv.

Ud over solgården ved stuen er der etableret hyggelig flisebelagt terrasse ved udhuset.

Opvarmes med el og brændeovn.

Et rigtigt hyggeligt og velholdt sommerhus på herlig beliggenhed.

Grunden

Her får du en beliggenhed til Løkken strand og Løkken by langt udover det sædvanlige.
Grunden er på 801 kvm. og kun 265 meter fra stranden. .

Beliggenhed

Rigtigt hyggeligt og vedligeholdt sommerhus som er beliggende kun ca. 265 meter fra én af Danmarks smukkeste badestrande. Her i det attraktive feriehusområde Løkken nærmere bestemt Furreby, er der udsigt til de naturskønne marehalmsklitter med det kridhvide strandsand. Dette er pletten som indbyder til strand aktivitet, og lidt imod syd kommer du til Furreby Bæk med de to smukke gangbroer til Løkken by. Her ved 1. Klitrække, hvor Furreby Bæk løber ud i Vesterhavet er de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, Peter Bådsmand, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Nord for Løkken finder du Nr. Lyngby med små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangsplads, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien.

Velkommen til Løkken.

Nøgletal

Areal801m²
Bolig74m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1969/03
Sags nr.LFH6097  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er udlejet via bureau med en forventet årlig lejeindtægt til ejer på ca. 38.500. Udlejningsaftalen kan opsiges fra dag til dag mod blot at respektere de allerede bookede uger.

Se 40% reglen nedenfor.
Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.


Dit bud

 
         
Ultimate Web