M Christensens Vej 7, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Dejligt beliggende fritidshus med et boligareal på 79 kvm. opført i 1974. Endvidere udhus på 9 kvm. fra 1992.

Indeholder:
* Dejlig nedsænket havestue med store vinduespartier, der giver et fantastisk lys ind i huset. Fra havestuen er der udgang til den syd og vestvendte terrasse
* Spise/opholdsstue med loft til kip og i åben forbindelse med havestuen og køkkenet.
* Lyst køkken holdt i hvid/bøg og med alt i hvidevarer samt praktisk gråmeleret bordplade og med udgang.
* Køjeværelse med 2 sengepladser
* Soveværelse med dobbelt seng
* Lille kammer/depotrum
* Pænt badeværelse med grå/sorte gulvklinker, skabsarrangement med helstøbt håndvask, toilet og bruseniche.
* Entre/fordelingsgang.

Opvarmes med el.Grunden

Fritidshuset er beliggende på en herlig naturgrund på 1.532 kvm i attraktivt område - kun få minutters gang til klitterne, stranden og ikke mindst Løkken by.

Beliggenhed

Eftertragtet beliggenhed - sommerhus på egen grund i Løkken - kun få minutters gang fra klitterne, stranden og Vesterhavet.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, Peter Bådsmand, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Nord for Løkken finder du Nr. Lyngby med små lokale butikker, caféer, restauranter og solnedgangspladsen, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Areal1532m²
Bolig79m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1974/1992
Sags nr.LFH6112  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau og indbringer ca. 25.000 kr. til ejer.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.


Dit bud

 
         
Ultimate Web