Ingeborgvej 2, lejl 2504, 9480 Løkken

 
SOLGT ...
SOLGT

Beskrivelse

FERIELEJLIGHED MED STOR ÅBEN TERRASSE OG FLOT UDSIGT.
Nu sælges en af Ferielejlighederne i det populære Hotel Dayz Grønhøj Strand, som indenfor de sidste år er blevet renoveret med et utal af spændende faciliteter for hele familien, som ønsker en aktiv og spændende ferie. Centeret kan tilbyde dig.: Badeland med indendørs- og udendørs swimmingpool samt børnepool, helt ny aktivitets hal, supermarked, restaurant, fodboldbane, stor legeplads og minigolf.

Lejlighederne udlejes gennem Hotel Dayz som varetager udlejningen af lejlighederne. Ejeren kan disponere over faciliteterne fem uger om året, som kan reserveres i forvejen - dog kun med en uge i højsæsonen. Lejlighederne kan derudover evt. benyttes, når de ikke er udlejet.

Lejligheden er på 100 kvm. i to plan, som gør, at familien og feriegæsterne kan fordele sig.

Stueplan indeholder:
* Flot hyggeligt køkken i "kirsebær" og med fuld integreret køleskab samt opvaskemaskine samt klinkegulv. Køkkenet er i åben forbindelse med stor rummelig stue.
* Dejlig lys stue med udgang til sydvendt åben terrasse, som er perfekt til en hyggelig grillaften eller en dejlig dag i solen. Pænt lyst og praktisk klinkegulv og flotte møbler.
* Dejlig entre med pænt lyst klinkegulv og god garderobeplads.
* Flot renoveret badeværelse med lyst klinkegulv, lyse vægge, bruseniche delvis med glassten samt smart lille skabsarrangement med håndvask samt toilet.
* 1 stort soveværelse med dobbeltseng.
1. sal indeholder:
* 2 soveværelser.
* Flot renoveret badeværelse med pænt klinkegulv, bruseniche, toilet og smart skabsarrangement.
* Endvidere et stor repos med sovesofa, et herligt sted at læse en bog og slappe helt af.

Ring og hør yderligere om de attraktive vilkår, som der er i centeret. Et unikt sted for den aktive familie, som ønsker kvalitetstid sammen.

Ønsker du en dag på Stranden er denne beliggenhed perfekt. Pak din strandtaske og indenfor få minutter står du i vandkanten. Med kun 645 meter til den unikke hvide strand, som kun Grønhøj Strand kan tilbyde dig.

Beliggenhed

Renoveret ferielejlighed med stor åben terrasse og med flot udsigt mod tennisbanerne. Lejligheden er en del af Hotel Dayz Grønhøj Strand, hvor der er aktiviteter for alle aldre. Feriecenteret er beliggende med kort afstand til både strand, og den storslået natur ved Vesterhavet. I klitten ved nedkørslen finder du et hyggeligt grill-/ishus samt endnu en købmand.
Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Få km nord for Grønhøj Strand er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.

Velkommen til Grønhøj Strand …

Nøgletal

Areal
Bolig100m²
Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1978
Sags nr.LFH6121  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Lejligheden er en hyggelig lejlighed med god indretning, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af lejligheden. Den årlige lejeindtægt til ejer udgør ca. kr. 30.000,00

Dit bud

 
         
Ultimate Web