Solvangen 3, 9480 Løkken

 
KØBSAFTALE UNDERSKREVET ...

Beskrivelse

Flot havudsigt til prisen ...

Hyggeligt sommerhus beliggende på en blind vej og med udsigt til Vesterhavet

Ferieboligen er på 60 kvm. og er bygget i 1972.

Endvidere garage med redskabsrum på i alt 6 kvm.

Indeholder:

* Skøn lys stue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse.
* Pænt køkken i åben forbindelse med stuen.
* Soveværelse og 2 mindre værelser.
* Pænt badeværelse med toilet, brus og håndvask.
* Entre/fordelingsgang.

Grunden

Huset er beliggende for enden af blind vej på en 1.375 kvm. stor naturgrund med god randbeplantning som skaber mulighed for optimalt udeliv, ligesom der er flot kik udsigt til vandet fra såvel hus som grund. Endvidere flot kik over grønt område. Huset er beliggende 150 meter fra stranden.

Beliggenhed

Velbeliggende fritidshus med flot havudsigt til Vesterhavet fra både hus og grund - kun 150 meter fra stranden/Vesterhavet.

Her i Nr. Lyngby med den helt unikke kyst-strækning samt klitskåninger finder du alt, Skovens stille ro i den nordlige del, Vestenvinden, Klitlandskabet, Rubjerg Knude med det historiske tilsandede Fyr. Enestående område, med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker. Kort afstand til solnedgangspladsen, som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne.

Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 898.000Areal1375m²
Udbetalingkr 45.000Bolig60m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.417Stue/vær.4
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1972
Sags nr.LFH6605  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning


HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web