M Christensens Vej 54, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

For foden af Vrensted klit - finder du denne herlige plet med et utrolig velholdt fritidshus, som har et fantastisk kig til klitterne og kun få minutters gang til stranden.

Huset er opført i 1980/1998 og har et bebygget areal på 126 kvm. fordelt med 104 kvm. bolig samt 22 kvm. udestue. Endvidere garage på 32 kvm.

Indeholder.
* Dejlig lys stue med brændeovn samt adgang til udestuen med mange vinduespartier, flot klinkegulv og med fantastisk udsigt over den flotte natur. Fra stuen er der også udgang til skøn overdækket terrasse.
* Pænt hyggeligt køkken i åben forbindelse med stuen og med gode spisepladser ved køkkenet.
* Soveværelse med skabe.
* Værelse med skabe.
* Værelse med skabe.
* Badeværelse med hjørne-bruseniche, håndvaskearrangement samt toilet.
* Entre/fordelingsgang med god garderobeplads.
* Lille depotrum.


Opvarmes med el - varmepumpe og brændeovn.

Grunden

Fritidshuset er beliggende på naturgrund på 1.383 kvm i attraktivt område - kun få minutters gang til klitterne, stranden og ikke mindst Løkken by.

Beliggenhed

Velholdt og flot beliggende fritidshus. Huset er beliggende kun få minutters gang fra klitterne, stranden og Vesterhavet.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Nord for Løkken finder du Nr. Lyngby med små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangsplads, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Areal1383m²
Bolig104m²
Stue/vær.4
Byggeår1980/98
Sags nr.LFH6161  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er ikke forpligtet til udlejning, da sælger har beboet ejendommen helårs.

Såfremt man ønsker at udleje dette fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe 50.103 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web