Toftekrogen 2, 9480 Løkken

 
KR 106.000,- TIL DIG

Beskrivelse

Enestående Luksus-fritidshus med aktivitetsrum, til køberen, som ønsker fremtidssikkert lejemål med den bedste forrentning.

ENERGI ...
Opvarmning er med oliefyr/centralvarme som er LANGT billigere end den normale opvarmning med elradiator, som de fleste spa/sauna fritidshuse eller udlejningshuse er monteret med.

Fritidshuset er opført i 2006 med et bebygget areal på 150 kvm. fordelt med et veldisponeret boligareal på 141 kvm. + 9 kvm. redskabsrum/depotrum.

Indeholder:
* Lys centerstue med brændeovn, loft til kip, store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet. Fra stuen er der udgang til stor delvis overdækket terrasse, hvor grillmaden kan nydes mens solen går ned i vest.
* Stilfuldt køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen.
* 4 gode soveværelser, alle med faste skabe og trægulve. Endvidere stor hems.
* 2 flotte badeværelser med bruseniche, heraf det ene med hjørne- spabad med vand-/luftmassage og direkte adgang til sauna - det andet med vaskesøjle.
* Stort aktivitetsrum med poolbord og bordtennis.
*Brændeovn til de hyggelige stunder.

Huset opvarmes med centralvarme med oliefyr med gulvvarme i stue, køkken, aktivitetsrum, samt badeværelser, men radiatorer i soverummene.

Opvarmning med oliefyr/centralvarme er langt billigere end den normale opvarmning med elradiator, som de fleste spa/sauna fritidshuse eller udlejningshuse er monteret med.

Grunden

Stor naturgrund på 1.505 kvm. med flotte udsigtsvidder som skaber hygge og optimalt udeliv og samtidig med kort afstand til stranden.

Beliggenhed

Unikt luksusfritidshus med aktivitetsrum og spabad samt sauna, beliggende ca. 500 meter til det brusende Vesterhav.

Her i det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby finder du små lokale butikker, caféer, restaurant og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og seneste solnedgangpladsen, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien.

Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.698.000Areal1505m²
Udbetalingkr 100.000Bolig141m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.345Stue/vær.6
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2006
Sags nr.LFH6164  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er udlejet via bureau og nuværende lejeindtægt til ejer ca. 92.900 for ca. 20 uger.

Hvis dette Luksus-fritidshus udlejes optimalt - vil huset kunne indbringe ca. kr. 106.020 til ejer.

ENERGI ...
Opvarmning er med oliefyr/centralvarme som er LANGT billigere end den normale opvarmning med elradiator, som de fleste spa/sauna fritidshuse eller udlejningshuse er monteret med.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web