Magdalenevej 47, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Fremtidens LUKSUS-fritidshus med Wellness - pool og stort spabad med plads til 4 personer.

Sælger har TOTAL moderniseret huset samt topmoderniseret teknikken.
Der er monteret Elpaneler på taget samt trådløs poolstyring via din tlf. samt varmepumpe.

Fritidshuset er opført i 1994 og er beliggende 450 meter fra Vesterhavet og med et veldisponeret boligareal på 149 kvm. + 41 kvm. carport.

Indeholder:
* Kombineret spisestue- centerstue, som er spændende indrettet med vandskuret halvvæg imellem spisestue og opholdsstue. Bemærk her de 2 dobbelte terrassedøre ud til den store ca. 100 kvm. sydvendte træterrasse med læstakit, her finder du altid en lækrog. I stuen er der flot placeret brændeovn, lofter til kip samt store vinduespartier, der giver et utroligt flot lys i rummet.
* Flot stilfuldt køkken i åben forbindelse med spise- centerstue, og med alt i hårde hvidevarer.
* Dejligt badeværelse med bordarrangement, håndvask, bruseniche, wc samt vaskesøjle.
* Fordelingsgang/entre.
* 4 veldisponerede værelser, alle med faste skabe, 2 soveværelser med dobbelt senge, 1 soveværelse med 2 enkelte senge, 1 soveværelse med 4 køjesenge.
* Den komfortable Wellness afdeling byder på et boblende 4/6 personers spa med vand/luftmassage. Swimmingpool på 15 kvm. En herlig Wellness afdeling, som altid er til glæde for små som for store børn. Endvidere er der adgang til sauna, bruseniche samt toilet med håndvask.

* Teknikrum, med poolstyring, pumper, sikringer, elstyring.

Det skal bemærkes, at såfremt man ønsker en væsentligt større lejeindtægt kan den dobbelte carport med depotrum, ombygges til aktivitetsrum med billard, bordtennis, dart og bar, ligesom der med lethed kan monteres en vandrutschebane i poolafd. som vil løfte lejeindtjeningen.

Opvarmes med el, varmepumpe, brændeovn og solceller.

Grunden

Stor naturgrund på 1.341 kvm. med delvis randbeplantet gran og fyr, som skaber ugenerthed. Her finder du hygge og optimalt udeliv ved de velplacerede træterrasser.

Beliggenhed

Fantastisk godt tilbud, med pool, spabad og sauna, samt et moderniseret fritidshus på herlig ugenert naturgrund og kun ca. 450 meter fra stranden. Fra huset er der gode stier til det brusende Vesterhav, Grønhøj Strand, som byder på en af vestkystens bedste badestrande og en pragtfuldt natur med marehalmsbeklædte klitter, med små idylliske stier og ugenerte gryder. Yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier, samt strandaktivitet ved Vesterhav.

Kort afstand til Grønhøj Feriecenter med mange spændende faciliteter herunder også købmand. Endvidere finder du den lokale strandgrill, som altid er et besøg værd.

Syd for Grønhøj er Saltum og her finder du en af Danmarks attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Et par km nord for Grønhøj, er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Fritidshuset er beliggende 10 minutters gang til en af Danmarks smukkeste badestrande.

Nøgletal

Areal1341m²
Bolig149m²
Stue/vær.5
Byggeår1994
Sags nr.LFH6194  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 148.000 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web