Skyttevej 11, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Fritidshus med panorama udsigt til Vesterhavet og frit udsyn til åbne marker ind mod Furreby og Løkken. Huset ligger som det sidste på vejen og med kort afstand til stien/trappen til stranden.

Fritidshuset er opført i 1993 af Orkide-Huse og har et boligareal på 65 kvm. endvidere er der en lukket garage på 30 kvm., hvoraf 9 kvm. er indrettet som isoleret rum med sydvendt vindue. Fritidshuset ligger på en 1.763 kvm. skøn naturgrund.

Fritidshuset indeholder:
* Dejlig lys stue med fantastisk udsyn til Vesterhavet og omkringliggende landskab. Stuen har brændeovn, plankegulv, hems og alkove til hyggelige stunder. Fra stuen er der udgang til terrasse mod syd og vest, hvoraf en del er overdækket og afskærmet med glasvæg.

* Pænt lyst køkken med klinkegulv og halvmur til stuen. Fra køkkenet er der udgang til skøn østvendt morgenterrasse.

* Soveværelse med dobbeltseng, plankegulv og skabe.

* Værelse med plankegulv og skab samt køjeseng.

* Badeværelse med hvide gulvklinker, bruseniche, skabsarrangement med vaskemaskine og håndvask samt toilet.

* Depotrum med klinkegulv og tørretumbler adgang fra gangen.

* Entre/fordelingsgang med klinkegulv.

* Endvidere redskabsrum med adgang fra terrassen.

Huset opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

På denne herlige plet, direkte i det barske klitlandskab er dette fritidshus, beliggende på en 1.763 kvm. naturgrund beliggende med kort afstand til den nyetablerede trappe ned til stranden.

Beliggenhed

Dejligt fritidshus med flot havudsigt over Vesterhavet og frit udsyn til dyrelivet på de åbne marker med kik helt ind til Furreby ved Løkken. Prioriterer du nærhed til havet, hvor hver årstid har sin egen charme, er dette en enestående chance i yderste klitrække og med enestående udsigt over Vesterhavet og især til det smukke landskab med åbne marker ind mod Løkken…

Huset er beliggende i den pragtfulde natur i Nr. Lyngby - mellem Lønstrup og Løkken. Et yderst attraktivt område, der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her i Nr. Lyngby finder du købmandsbutikken som har sæsonåbnet, Fischermans restaurant samt solnedgangspladsen.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand…


Nøgletal

Areal1763m²
Bolig65m²
Stue/vær.3
Byggeår1993
Sags nr.LFH6231  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er et moderne hus, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset. Udlejet via Sol og Strand i Løkken, som indbringer ca. 38.000 kr. til ejer ved begrænset udlejning

Dit bud

 
         
Ultimate Web