Mathildevej 4, 9480 Løkken

 
ET BRAG AF ET TILBUD ...
NYHED ...

Beskrivelse

Som betragter, imponeres man af den smukke placering af dette Liebhaver-fritidshus på klitgrunden.

Fra de velplacerede terrasser fyldes sjælen og sindet, af Vesthavets brusende bølger, ved den fine hvide sandstrand nedenfor, og i dette fredelige område, kan børn løbe frit omkring, bade og lege.

Alt i alt en unik bolig der er indrettet med omtanke og sans for detaljer.
Opført i kvalitetsmaterialer og fremtræder eksklusivt og stilrent.
Et velfungerende Liebhaver-fritidshus, der kan benyttes på alle årstider.

Dette Liebhaver-fritidshus er opført i 2001.
Beliggende 380 meter fra Vesterhavet og har et veldisponeret boligareal på 104 kvm. + 3 kvm. udhus samt træterrasser.

Indeholder:
* Stor lækker stue opdelt med halvmur mellem spiseafdelingen og opholdsafdelingen. Stuen har lofter til kip, brændeovn, flot plankegulv samt store vinduespartier der giver et flot lys ind i rummet. Sprossevinduerne, farvevalget og vægbeklædningen giver stuen en helt fantastisk hyggelig atmosfære.

* Hyggeligt køkken i hvid med udskæringer og vitrine-skabe samt udgang til den herlige østvendte morgenterrasse. Fra køkkenet er der adgang til den hemsen med ovenlysvindue, hvor børnene elsker at lege eller læse en god bog, ligesom er plads til yderligere 2 sovepladser.

* 3 store soveværelser - med plankegulve og indbyggede skabe samt 2 sengepladser i hver.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i skabsarrangement samt toilet.

* Stort wellness badeværelse med hjørnespabad, muret bruseniche, smart vaskearrangement, vaskemaskine, toilet samt direkte adgang til sauna.

* Endvidere entre med klinkegulg og adgang til den syd og vestvendte træterrasse.


Opvarmes med el og brændeovn.

Nyd atmosfæren, charmen, hyggen, kvaliteten - hvor det unikke naturlige materialevalg skaber en varm og dejlig atmosfære i dette luksus-fritidshus, som er til at føle på samt et perfekt indeklima.

Grunden

Herlig naturgrund på 2.587 kvm. der giver optimale muligheder for udeliv og særdeles velegnet til børnefamilier.

Beliggenhed

Drømmer du om et unik Liebhaver-fritidshus beliggende med kun få minutters gang til Vesterhavet, ved det fantastiske klitlandskab i Grønhøj Strand.

Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder.

Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her ved Vesterhavet for enden af Grønhøj Strandvej finder du strandgrillen, som byder på kugleis, burger og hvis farmand ønsker en kold Carlsberg, kan den nydes ved de små cafeborde i sandet.

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland.

Nord for Grønhøj ligger Løkken, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Grønhøj Strand…

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.345.000Areal2587m²
Udbetalingkr 125.000Bolig104m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.769Stue/vær.4
Byggeår2001
Sags nr.LFH6289  
TilstandsrapportEr udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er udlejet via bureau og ved fuld udlejning kan dette kvalitets fritidshus omsætter kr. 89.583,- til ejer.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web