Blåhvalvej 9, 9480 Løkken

 
FÅ OPFØRT HELT NYT HUS ...
NYHED ...

Beskrivelse

Opfør et Hyldgaard-Fritidshus med spa og sauna på grunden.

Grunden er beliggende 600 meter fra Vesterhavet og det foreslåede fritidshus har et veldisponeret boligareal på 94 kvm. + 25 kvm. overdækket syd -vesttræterrasse samt et integreret 4 kvm. depotrum med vandvarmer, sikringstavle samt med plads til vaskesøjle.

Et super luksusfritidshus i sjælden høj byggekvalitet, med mange spændende detaljer, et rigtigt levehus som indeholder:

* Opholds- og spisestue med flot placeret kvalitetsbrændeovn samt vinduespartier og karnap, som giver et flot lysindfald. Fra stuen med de to hemse, er der udgang til træterrasse med et herligt kik udover landskabet. Her har du pletten, som altid giver optimal mulighed for en herlig grillaften. Opholds- og spisestue adskilles med en vandskuret halvmur.

* Stort U-køkken med karnap med udsigt til klitterne og med vandskuret halvmur til spiseafdelingen.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, skabsarrangement med helstøbt vask.

* 3 pæne soveværelser, alle med skabe.

* Den komfortable trivelsafd. byder på, boblende spabad med vand og luftmassage, sauna, bruseniche, samt flot bademiljø med helstøbt vask.


Et lækkert hus i sjælden høj byggekvalitet og med mange spændende detaljer.

Huset sælges umøbleret.Lokalplan 3.7.10.0 er gældende for området.
Bebyggelsesprocenten for en enkelte grund må ikke overstige 10 inkl. udestuer og overdækkede terrasser. De udlagte friarealer kan ikke medregnes i bebyggelsesprocenten.

På grunden må der opføres en enkelt beboelse og et hertilhørende udhus/garage.

Facadematerialet skal være i træ som skal fremstå i ubehandlet eller i nuancer af farverne sort, grøn og brun og tagbeklædningen skal udføres i et mørkt og ikke reflekterende mageriale.

Grunden

Naturgrund på i alt 1701 kvm. med et flot kig til Klitterne.

Beliggenhed

Opfør et helt nyt fritidshus på denne herlige fritidsgrund, som er beliggende med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby


Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.495.000Areal1701m²
Udbetalingkr 75.000Bolig94m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.392Stue/vær.4
Byggeår2018
Sags nr.LFH6303  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Der er IKKE indgået udlejningsaftale men kan omsætte for kr. 70.000,- til ejer ved fuld udlejning.

Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web