Mejsevej 6, 9480 Løkken

 
I SÆRKLASSE ...
NYHED ...

Beskrivelse

I SÆRKLASSE ...
Yderst velholdt fritidshus på herlig plet i Furreby med kort afstand til både stranden og broen ved kærlighedsstien som fører over til Løkken by.
Huset er opført i 2000 og har et boligareal på 68 kvm. + 20 kvm. garage.

Indeholder:
* Lys og rummelig stue med plankegulv, loft til kip og udgang til hyggelig syd- og delvist overdækket vestvendt terrasse.
* Lækkert køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet har flot vindueskarnap som giver et fantastisk "arbejdslys".
* Wellnesbadeværelse med hjørnespa, flot bruseniche med "glas svinglåger", toilet, smart bordarrangement med stålvask samt flotte rustikke væg og gulvklinker. Fra badeværelset er der adgang til ekstra rum med bordarrangement med indbygget vaskemaskine/tørretumbler m.v.
* Soveværelse med dobbeltseng og skabe samt plankegulv.
* Soveværeles med dobbeltseng, plankegulv og skabe.
* Ekstra værelse med enkeltseng, skab, plankegulv og egen udgang til terrassen.
* Gæstetoilet med smart lille håndvaskearrangement, toilet og rustikke gulvklinker.
* Entre med gulvklinker.Et hus med fantastiske terrasse/solgårdsarealer som skal opleves.

Grunden

Hyggelig lille grund på 492 kvm. med flotte udsigtsvidder til klitterne og med rig mulighed for at nyde naturen fra husets syd- /vestvendte terrasser som skaber hygge og optimalt udeliv. Med kun 75 meter fra den brede sandstrand samt Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed og er i gå afstand til Løkken By.

Beliggenhed

Yderst velholdt fritidshus med udsigt til det stærkt kuperede klitområde og kun ca. 75 meter fra en af Danmarks bedste badestrande. Sælger har formået at skabe en stemning langt ud over det sædvanlige. Huset er beliggende direkte nord for Løkken og med en herlig udsigt til klitlandskabet. Dette er pletten med masser af natur og klit, og huset er beliggende få meter nord for Furrebybæk som går direkte til Vesterhavet, tæt ved de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur som kun det brusende Vesterhav kan gi' dig!


Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 2.195.000Areal492m²
Udbetalingkr 120.000Bolig68m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.669Stue/vær.4
Byggeår2000
Sags nr.LFH6307  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Men såfremt køber ønsker at udleje huset har køber mulighed for at udleje via bureau - med en årlig lejeindtægt på ca. kr. 70.000,- til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web