Soltoften 5, 9480 Løkken

 
280 M. FRA STRANDEN
NYHED ...

Beskrivelse

Utrolig velholdt og velplejet fritidshus beliggende kun 280 meter fra stranden.

Huset er opførti 1984 og har et boligareal på 82 kvm. + 11 kvm. overdække terrasse.

Indeholder:

* Dejlig stue med udgang til herlig syd- og vestvendt terrasse.
* Pænt køkken i åben forbindelse med stuen
* 2 soveværelser med dobbeltsenge og skab
* 2 soveværelser med køjeseng.
* Badeværelse med hvide gulvklinker, stort bordarrangement med håndvask og indbygget vaskemaskine, bruseniche samt toilet.


Opvarmes med el

Endvidere herlig sydvendt solgård/terrasse.


Grunden

Beliggende på en 1.842 kvm. stor naturgrund og beliggende kun 280 m. fra stranden

Beliggenhed

Nu sælges dette velholdte fritidshus som er beliggende kun ca. 280 meter fra Vesterhavet.
Her i Nr. Lyngby med den helt unikke kyst-strækning samt klitskåninger finder du alt, Skovens stille ro i den nordlige del, Vestenvinden, Klitlandskabet, Rubjerg Knude med det historiske tilsandede Fyr. Enestående område, med gode stier til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker, og her finder du solnedgangspladsen, som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, samt molen, hvor du de fleste dage kan købe friskfangede fisk direkte fra bådene, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker... Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby Strand ...

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 998.000Areal1842m²
Udbetalingkr 50.000Bolig82m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.601Stue/vær.5
Byggeår1984
Sags nr.LFH6315  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Fritidshuset er et moderne hus, der opfylder gæsternes behov, sideløbende med at man som ejer har stor fornøjelse af huset. Ved udlejning vurderes en lejeindtægt til ejer på ca. kr. 37.403,00


Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web