M Christensens Vej 35, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Ældre fritidshus med herlig beliggenhed tæt ved Løkken by, klitterne og ikke mindst Danmarks bade strand nr. 1. som er Løkken Strand.

Huset har et boligareal på 60 kvm. og er opført i 1964/1981.

Indeholder:
* Hyggelig stue med store vinduespartier og udgang til terrasse med stakit, således du kan sidde i læ og nyde udsigten over sommerhusområdet.
* Værelse (pt. lagt til stuen men nemt at ændre til separat værelse igen).
* Køkken med hvide skabselementer, praktisk laminatbordplade og lille spiseplads.
* Godt værelse med køjeseng.
* Værelse med 2 enkeltsenge.
* Lille badeværelse med bruseniche, håndvask og toilet.

Huset opvarmes med el og brændeovn.
Afløb: til offentlig kloak.Det er muligt at bebygge grunden med op til 10% af grundens areal + 35 kvm. garage/udhus.

Grunden

Fritidshuset er beliggende på naturgrund på 1.527 kvm i attraktivt område - kun få minutters gang til klitterne, stranden og ikke mindst Løkken by. Huset er beliggende ca. 380 meter fra klitterne ved stranden.

Beliggenhed

Ældre fritidshus med kun få minutters gang fra klitterne, stranden og Vesterhavet.

I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, Løkken Bryghus, Bolcheriet, Peter Bådsmand som åbner i 2010, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!
Nord for Løkken finder du Nr. Lyngby med små lokale butikker, caféer, restauranter og arbejdende håndværksted, såsom Glaspusteri, ravsliberi og den helt nye solnedgangsplads, som er samlingsstedet hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang sammen med familien. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden. Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Areal1527m²
Bolig60m²
Stue/vær.4
Byggeår1964/81
Sags nr.LFH6319  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er ikke forpligtet til udlejning.

Dit bud

 
         
Ultimate Web