Selmavej 5, 9480 Løkken

 
IMPONERENDE NATUR ...

Beskrivelse

Slip hyggen løs i dette hyggelig fritidshus midt i den flotte dyrerige natur i Kettrup Bjerge.

Huset er opført i 1974/1998 og har et boligareal på 71 kvm + garage fra 1976. Der er også placret et lille legehus på grunden.


Indeholder:
* Hyggelig hvidmalet nedsænket stue med brændeovn, flot egetræsgulv og fantastisk udsigt over området.

* Pænt køkken holdt i hvid/grå/stål med praktisk laminatbordplade og pænt gulv samt herlig spiseplads. Induktionskogeplade og køleskab fra 2017. Endvidere opvaskemskine og indbygningsovn. Fra køkkenet er der udgang til træterrassen.

* Hvidmalet soveværelse med plankegulv og 2 enkeltsenge.

* Hvidmalet soveværeles med dobbeltseng og plankegulv.

* Værelse med køjeseng.

* Lyst badeværelse med bordarrangement medh håndvask, skab og integreret vaskemaskine, opvarmet klinkegulv og bruseniche med "glas-svinglåger".

* Entre med opvarmet klinkegulv.

Opvarmes med el - varmepumpe og brændeovn.


Skorstenen er udskiftet i 2018 og varmepumpen er installeret ca. i 2015.

Grunden

Stor naturgrund på 2.500 kvm. med flotte udsigtsvidder, som skaber hygge og optimalt udeliv. Huset er beliggende ca. 750 meter fra stranden.

Beliggenhed

Yderst velbeliggende fritidshus på en kuperet og ugenert naturgrund og med flot udsigt over området med det herlige dyreliv, hvor både fasaner, harer og rådyr løber rundt. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Området er Kettrup Bjerge - nabo med det fantastiske område som kaldes "Lille Norge". Her i området kan der tilbydes: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Fra stranden - er der en rigtig flot gåtur på 7 km til både Løkken og Blokhus, som begge byder på lækre cafeer og restauranter. I Løkken er der endvidere flere ishuse, godt forretningsudvalg, svømmehal og bowlingcenter.

Syd for Kettrup Bjerge finder du Saltum med én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Kettrup Bjerge.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.575.000Areal2500m²
Udbetalingkr 85.000Bolig71m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.277Stue/vær.4
Byggeår1974/98
Sags nr.LFH6325  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidshuset er IKKE forpligtet til udlejning.

Dit bud

 
         
Ultimate Web