Sarasvej 4, 9480 Løkken

 
LIEBHAVERI I KLITTEN ...
NYHED ...

Beskrivelse

LIEBHAVERI I KLITTEN....

VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG ...

Som betragter, imponeres man af den smukke placering af dette Liebhaver-fritidshus på klitgrunden.

Fra velplacerede terrasserne fyldes sjælen og sindet af den smukke kuperede natur i det fredelige område, hvor kan børn løbe frit omkring, bade og lege.

Huset er opført 2000 og har et bebygget areal på 144 kvm fordelt med 140 kvm bolig og 4 kvm udhus. endvidere garage på 40 kvm. hvoraf der er indrettet udhus i de 17kvm. (kan nemt ombygges til anneks)

Beboelsen indeholder:

* Dejlig lys stue med spændende loftskonstruktion, store vinduespartier, der giver et flot lys ind i rummet. Stuen har plankegulv, brændeov og udgang til den store træterrasse som stort set omkranser hele huset.

* Hyggelig køkken holdt i hvid med udskræninger og vitrineskabe samt alt i hvidevarer. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og især den hyggelige spiseafdeling.

* Stort soveværelse med plankegulv, skabe og dobbelseng samt udgang til terrasse.

* Soveværelse med plankegulv, skabe og dobbelseng samt udgang til terrasse.

* 2 soveværelser med dobbeltsenge, skabe og plankegulve.

* Wellnesbadeværelse med hjørnespa, adgang til sauna, flotte lyse gulvklinker, toilet, vaskemaskine, bruseniche samt smart bordarrangement med håndvask.

* Gæstebadeværelse med bruseniche, toilet, håndvaskearrangement og lyse gulvklinker.

* Entre/fordelingsgang med klinkegulv og god garderobeplads.

* Lille redskabsrum på 4 kvm.

Grunden

Herlig klitgrund på 5.438 kvm. Grunden er delvis omkranset af lave marehalmsklitter, som giver en rolig beliggenhed, et helt unikt og smukt naturområde, som er oplagt for naturelskere, der prioriterer et fredeligt område - og med kun 990 meter til det brusende Vesterhav.

Beliggenhed

Yderst velbeliggende og eksklusivt fritidshus midt i klitten, på en kuperet klitgrund, med en herlig beliggenhed og en fantastisk mulighed for at følge dyrelivet i området. Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet og med fødderne i Vesterhavet, kan du indånde den friske luft i den storslåede natur, som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Området er Kettrup Bjerge - nabo med det fantastiske område som kaldes "Lille Norge". Her i området kan der tilbydes: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, en af Danmarks bedste strande med små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Kettrup Bjerge finder du Saltum med én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland og få kilometer efter kommer Blokhus med mange spændende aktiviteter, golfbane, bowlingcenter, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv.

Velkommen til Kettrup Bjerge.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 3.498.000Areal5438m²
Udbetalingkr 175.000Bolig140m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.952Stue/vær.5
Byggeår2000/01
Sags nr.LFH6338  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er ikke forpligtet til udlejning.

Hvis fritidshuset udlejes via bureau vil den forventede årlige lejeindtægt til ejer være ca kr. 80.000.


Se 40% reglen nedenfor.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-.
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.
Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Dit bud

 
         
Ultimate Web