Narhvalvej 5, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

SÅ GODT SOM NYT.... (Har aldrig været udlejet)

HUSK - VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING; HVER DAG...

Utrolig velholdt fritidshus med aktivitetsrum, 2 badeværelser og 4 soverum samt flotte udenoms-faciliteter, idet der er etableret flot indkørsel, dejligt legetårn til børnene og herlig afskærmet flisebelagt terrasse samt petanquebane og aflukket bålplads.

Huset har et boligareal på 140 kvm. + 9 kcm. separat udhus. Huset er opført i gode materialer i 2012.

Indeholder:
* Dejlig stue med "højt til loftet" - der giver et flot lysindfald i centerrummet. Endvidere eksklusiv brændeovn og udgang til herlig lukket flisebelagt terrasse.
* Flot køkken i hvid/stål med alt i hvidevarer og i åben forbindelse med stuen.
* Stort aktivitetsrum på ca. 22 kvm. med billard, lille hyggekrog og hems.
* 2 gode soveværelser med dobbeltsenge og skabe.
* Eksklusivt Wellness badeværelse med 2 personers spabad med massage og bobler, toilet, smart bordarrangement med flotte håndvaske, stor bruseniche og direkte adgang til sauna. Badeværelset har opvarmet klinkegulv.
* Badeværelse med hjørne-brus, håndvaskearrangement med flot håndvask samt toilet.
* Entre med klinkegulv og adgang til bryggers med vaskemaskine/tørretumbler og her er også "teknikken" placeret.

Opvarmes med el - varmepumpe og brændeovn.


Grunden

Højtbeliggende naturgrund på i alt 1476 kvm., beliggende kun 600 meter fra stranden. Der er etableret flot indkørsel, dejligt legetårn til børnene og herlig afskærmet flisebelagt terrasse samt petanquebane og aflukket bålplads.

Beliggenhed

Utrolig velholdt fritidshus med aktivitetsrum. Huset er beliggende med kort afstand til det brusende Vesterhav og ved det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby, som er kendt for den særprægede kystlinie samt den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her i Nr. Lyngby finder du købmanden, Fischersmanns rest, Lyngbymølle Feriecenter samt solnedgangspladsen som er samlingsstedet, med et herligt kig til havet og klitterne. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, og et hyggeligt natteliv og et utal af restauranter samt et hav af special butikker...

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, med sin helt egen stemning ligeledes med et utal af restauranter, galleriér, samt glaspusteri.

Velkommen til Nr. Lyngby

Nøgletal

Areal1476m²
Bolig140m²
Stue/vær.6
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår2012
Sags nr.LFH6342  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Ejer har aldrig udlejet og derfor står huset som et nyt hus.

Såfremt man ønsker at udleje dette fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe 105.090 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 11.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb.

Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web