Jennysvej 31, 9480 Løkken

 
SOLGT
SOLGT

Beskrivelse

Ældre fritidshus på herlig placeret klitgrund.

Huset er opført i 1979 og har et boligareal på 116 kvm. + 32 kvm. garage.

Indeholder:
* Stue med brændeovn
* Ældre køkken i åben forbindelse med stuen
* Gæstetoilet med håndvask og toilet
* Værelse med 2 enkeltsenge
* Badeværese med toilet, vaskemaskine, håndvask og bruseniche og adgang til sauna
* Soveværelse med dobbelseng
* Værelse med dobbeltseng
* Værelse med sovesofa

Opvarmes med el og brændeovn.Grunden

Grunden er enestående med de kuperede marehalms klitter, som giver en unik beliggenhed. Med denne beliggenhed får du fantastiske udsigtsvidder både fra grunden og fritidshuset. En perle hvor fritidshuset er beliggende på en 3080 kvm. stor stærkt kuperet klitgrund. Såfremt du ønsker at ombygge/tilbygge dette fritidshus, må grunden bebygges optil 150 kvm. boligareal, + garage.

Beliggenhed

Drømmer du om et fritidshus placeret på toppen af klitten og med herlige udsigtvidder til det stærkt kuperede klitareal. Et unikt tilbud som sjældent udbydes.
Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Syd for Grønhøj ligger Saltum, og her finder du én af Danmarks sjoveste attraktioner, nemlig Fårup Sommerland. Ligeledes ligger Løkken nord for Grønhøj, som byder på mange aktiviteter: golfbane, bowlingcenter, gokart-bane, ridecenter, varieret udbud af butikker, restauranter og cafeer samt et hyggeligt natteliv. Denne unikke arkitekttegnede liebhaverbolig er beliggende 5 minutters gang fra én af Danmarks smukkeste badestrande.

Velkommen til Grønhøj Strand…

Nøgletal

Areal
Bolig0m²
Stue/vær.0
Byggeår
Sags nr.LFH6346  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Fritidsboligen er ikke forpligtet til udlejning.

Dit bud

 
         
Ultimate Web