Harald Jensens Vej 12, 9480 Løkken

 
WAUUUU PRIS ...

Beskrivelse

TIL LIVETS BEDRE OPLEVELSER ...

HUSK VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG.

Nu er muligheden for at erhverve denne perle syd for Løkken. Denne plet er oplagt for naturelskere, der prioriterer privatlivet og familiens kvalitetstid, hvor man oplever havet, himlen, farverne og frodigheden i naturen. Her kan børnene løbe frit omkring, bade og lege.

Alt i alt en unik bolig, indrettet med omtanke og sans for detaljer og kvalitet!

Veldisponeret boligareal på 65 kvm. som er opført i 1969 men totalt ombygget i 2003 og med fritliggende carport på 17 kvm. fra 2003, som nemt kan ombygges til gæsteanneks, da den østvendte træterrasse er beliggende imellem fritidshuset og carporten.


Indeholder:
* Hyggelig stue med brændeovn og med imponerende lysindfald, bl.a. fra vinduespartierne. Fra stuen er der udgang til den sydvendte terrasse.

* Klassisk køkken med hvide låger m/ maghogny kant og diagonale hvide vægklinker. Her i køkkenet finder du alt i hårdevarer.

* 2 store soveværelser, begge med faste skabe.

* Luksuøst badeværelse holdt i en klassisk stil og med helstøbt vask, 3 underskabe samt stilfuld brusekabine med skydeglaslåge. Sorte diagonale gulvklinker samt med hvide væg klinker og bemærk her de indbygge halogenspot i rustikloftet.

Et super indbydende og velfungerende hus, der kan benyttes på alle årstider. Boligen er yderst intim, og der er foretaget et omhyggeligt valg samt indkøb fra sælgers side.

Huset opvarmes med el og brændeovn.


Grunden

Totalt ugenert naturgrund på 1.927 kvm. med en sjælden set solplet nord for fritidshuset, som altid vil giver ly samt ugenerthed for den til tider barske Vestenvind.

Omkring fritidshuset har sælger formået at skabe en hyggelig atmosfære med træterrasser øst- syd og vestvendte terrasser, hvor den vestvendte terrasse har højt træstakit som er en herlig indhegnet solgård.

Med kun ca. 500 meter fra den brede sandstrand samt Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed og er i gå afstand til Løkken By.

Beliggenhed

Yderst unik velbeliggende og totalt moderniseret fritidshus fra 2003 i et herligt klitområde ca. 500 m. fra en af Danmarks bedste badestrand. Sælger har formået at tilpasse fritidshuset til grunden.

Huset er beliggende direkte syd for Løkken og med en herlig lukket og total ugenert grund. Her fra dette luksusfritidshus er der max. 110 m. til det fredet klitområde omkring Emil Nielsens Vej.

Her for enden af vejen, finder du de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. I dette fantastiske område mærker du, hvad Løkken kan tilbyde: Vesterhavsluft, klit og sand og med et smut op over marehalmsklitten, så har du Vesterhavet med den brede hvide sandstrand så langt øjet rækker, Løkken Mole, Sømærket og ikke mindst de mange spændende aktiviteter, butikker, restauranter og cafeer og det autentiske fiskermiljø, som indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Her befinder du dig i den rå natur i klitlandskabet med fødderne i Vesterhavet og indånder den friske luft i den storslåede natur som kun det brusende Vesterhavet kan gi' dig!

Velkommen til Løkken Strand …

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.498.000Areal1927m²
Udbetalingkr 85.000Bolig65m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.075Stue/vær.3
TJEK BOLIGLÅNKlik herByggeår1969/2003
Sags nr.LFH6363  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Udlejet via bureau, som vurderer at kunne indbringe 54.766 kr. til ejer ved fuld udlejning.
Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...

40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web