Ternevej 2, 9480 Løkken

 
HYGGELIGT FRITIDSHUS ...
NYHED ...

Beskrivelse

Super hyggeligt fritidshus - beliggende i den gamle del af Løkken, tæt ved strand og by.

HUSK VI HOLDER ÅBENT HUS MED TILMELDING - HVER DAG...

Fritidshuset er opført i 1962/2007 og har et boligareal på 73 kvm. - hertil kommer garage på 15 kvm.

Indeholder:

* Stor stue med udgang til terrasse.
* Køkken
* 2 Store soveværelser
* Badeværelse med brusencihe, toilet og håndvask.
* Entre / fordelingsgang


Opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Herlig naturgrund på 745 kvm beliggende kun 195 meter fra den hvide sandstrand med de historislke badehuse som Løkken Strand er landskendt for.

Beliggenhed

Hyggeligt fritidshus med flot udsigt til klitterne. Huset er beliggende i det attraktive sommerhus område Furreby med et utal af strandstier til Vesterhavet, lige ved Furreby bæk med "kærlighedsstien" samt de historiske hvide badehuse, som Løkken er landskendt for. Med kun 195 meter fra den brede sandstrand og Vesterhavet er dette en herlig beliggenhed.

Fritidshuset er i gå afstand til Løkken By, som byder på mange aktiviteter, såsom butikker, restauranter, cafeer, hyggeligt natteliv, golfbane, bowlingcenter, go-karts, og ridecenter. I umiddelbar nærhed er der et væld af natur oplevelser, Sømærket, vandtårnet, Løkken mole samt strandstier, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Velkommen til Løkken.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.498.000Areal745m²
Udbetalingkr 75.000Bolig73m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.826Stue/vær.3
Byggeår1962
Sags nr.LFH6366  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje dette fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe 41.090 kr. til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 20.700,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web