Hermelinvej 7, 9480 Løkken

 
NATUROMRÅDE I SÆRKLASSE

Beskrivelse

Dejligt fritidshus beliggende på herlig naturgrund og kun 550 meter fra stranden. Huset er opført i 1972/1993 og har et boligareal på 73 kvm. Hertil kommet et udhus på 11 kvm.

Indeholder:

* Lys stue med brændeovn, loft til kip samt udgang til terrasse, hvor både eftermiddags og aftensolen kan nydes.
* Pænt køkken i åben forbindelse med stuen og med udgang.
* Master soveværelse med dobbeltseng
* 2 værelser med 2 sengepladser i hver.
* Badeværelse med brus, håndvask og toilet
* Entre.

Opvarmes med el og brændeovn.

Grunden

Stor velbeplantet kuperet naturgrund på 2.235 kvm. i flot naturskønt område, og kun 550 meter fra stranden.

Beliggenhed


Naturskønt beliggende fritidshus med gode stier til det brusende Vesterhav og til det tidligere fiskerleje i Nr. Lyngby med den kilometer lange hvide badestrand, så langt som øjet rækker.

Her finder du den sæsonåbnede købmandsbudtik, Fishermanns restaurant, Lyngby Mølle Feriecenter og solnedgangspladsen som er samlingsstedet, hvor man nyder udsigten til havet og klitterne, samt de sidste stråler ved solnedgang. Ved købmanden er der nedkørsel til stranden.

Nogle få minutters kørsel nord for Nr. Lyngby er en af Vestkystens andre store turistattraktioner, Rubjerg Knude som er et yndet udflugtsmål, samt Lønstrup, der har sin helt egen stemning, ligeledes med et utal af restauranter, gallerier og kunsthåndværkere.

Et par km syd for Nr. Lyngby er Løkken med sit pulserende liv såsom, torvet, molen, golfbane, bowlingcenter, gokarts, ridecenter. Her findes mange restauranter samt et hav af special butikker.

Velkommen til Nr. Lyngby.

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 1.298.000Areal2235m²
Udbetalingkr 70.000Bolig73m²
Mdl. ejerudgiftkr 1.732Stue/vær.4
Byggeår1972/93
Sags nr.LFH6369  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Huset er ikke forpligtet til udlejning.

Såfremt man ønsker at udleje dette fritidshus, vurderer bureauet at det kan indbringe kr. 42.100 til ejer ved fuld udlejning.

Der er mulighed for at begrænse udlejningen, med ejerspærring i samarbejde med udlejningsbureauet ligesom der er mulighed for at opsige en udlejningsaftale inden maj måned.

HUSK ...
40 % reglen.

40 % reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.
Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-
Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.
I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web