1. KLITRÆKKE - I LØKKEN ...
NYHED ...

Beskrivelse


UNIK LIEBHAVERI I 1. KLITRÆKKE ...

Husk vi holder ÅBENT HUS med tilmelding - hver dag ...

Drømmer du om en liebhaverbolig placeret i første klitrække ?
Et unikt tilbud som sjældent udbydes.

BELIGGENDE I JOMFRUBAKKERNE - LØKKEN ...

Et af Løkkens flotteste og mest eksklusive klitområder er - Jomfrubakkerne. Jomfrubakkerne er beliggende ved Løkken by & Vesterhavet.

Liebhaverboligen er opført i 2015, med en spændende udsigt til klitterne med havudsigt og et helt speciel lysindfald fra de store vinduespartier.

Her finder du en udsigt som et maleri - et levende maleri...

Helt enestående liebhaverbolig som udstråler minimalistiske former af højeste kvalitet, som sælger har gennemtænkt i en smuk arkitektonisk atmosfære, hvor det rendyrkede, æstetiske materialevalg giver de rette linjer.

Et yderst attraktivt område der indbyder til familietraveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav.

Bebygget areal på 127 kvm. fordelt med et boligareal på 99 kvm. samt integreret garage på 28 kvm - som er indrettet som anneks med soveværelser og bad.

Endvidere redskabsrum med bordarrangement med håndvask samt fryser - og udgang til solgården.

Indeholder:

* Stor lys med bjælkeloft, flot klinkegulv og store vinduespartier. Flot HAVKIK fra stuen. Bemærk - under trappen er der en eksklusiv åben pejs - som giver stuen en helt unik enhed. Fra stuen er der udgang til solgården.

* Den store hems er opdelt i 3 afdelinger - Flot opholdsstue med spændende loftkonstruktion og fantastisk havudsigt. Aktivitetsafdeling med spillemulighed og seng samt legeafdling til de mindste.

* Flot samtale køkken holdt i hvid højglans og sort bordplade samt alt i hvidevarer. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og har udgang til solgården.

* 2 værelser med dobbeltseng - specieller rustikke skydedører og flot hvælvingeloft.

* Badeværelse med bruseniche, smart bordarrangement med håndvask, toilet og bruseniche og tagvindue.

* Entre/fordelingsgang med bordarrangement med vaskemaskine.

I den integrerede garage er der anneks som er indrettet med:

* 2 Soveværelser med dobbeltseng - det ene værelse har nedgang til lille viktualiekælder.

* Gæstetoilet med toilet og håndvask.

Grunden

Klitgrund i Jomfrubakkernes 1. klitrække - med et areal på 1004 kvm. og med flot udsigt over det kuperede marehalmsbeklædte område og fra hemsens "hyggestue" er der flot udsigt til Vesterhavet.

Huset er beliggende ca. 118 meter fra stranden.

Beliggenhed

Et af Løkkens flotteste områder er vel nok det kuperede klitområde kaldet Jomfrubakkerne.

Med en sti gennem klitterne - føres man direkte ned til det flotte Vesterhav ved de historiske hvide badehuse som Løkken er kendt for.

I dette flotte og attraktive område finder du dette liebhaver fritidshus som er flot indpasset i det fantastiske område.

Når vejret ikke tillader at man opholder sig på den flotte strand - er der kort afstand til Løkkens Torv med utallige spisesteder, ishuse, og hyggelige butikker, endvidere kommer man forbi svømmehallen med fitnesscenter eller man kunne gå igennem Vendsyssels Plantage og se Løkken Miniby. Vi har også sømærket og vandtårnet som kunne være en oplagt mulighed at tage en "selfie" som varigt minde.

Fritidshuset er beliggende i sommerhus området - men praktisk talt indenfor Løkken Byskilt.

Såfremt man vil benytte huset som helårsbolig (velisoleret) siger de nyeste sommerhusreglere, at man som pensionist allerede efter 1 års ejerskab kan få dispensation til at bo der helårs.


Velkommen til Løkken

Nøgletal

Kontant-/udbudspriskr 5.298.000Areal1004m²
Udbetalingkr 265.000Bolig99m²
Mdl. ejerudgiftkr 2.951Stue/vær.5
Byggeår2015
Sags nr.LFH6407  
TilstandsrapportIkke udarbejdet 

Bestil salgsopstilling

   
   
   

Udlejning

Liebhaverboligen er IKKE tilmeldt et bureau eller udlejning men såfremt du ønsker at udleje denne liebhaverbolig vurdere bureauet at kunne indbringe 112.800 kr. til ejer ved fuld udlejning.

HUSK ...

40 % reglen som er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat.

Med 40 % reglen får du et bundfradrag på kr. 40.000,- i brutto lejeindtægten pr. fritidshus, hvis huset er udlejet via bureau - er huset ikke udlejet via bureau er bundfradraget kun kr. 10.000,-

Dernæst har du et fradrag på 40 % af resterende beløb. Fra det resterende beløb fratrækkes alle renteudgifter på fritidshuset, hvorefter man opnår det beløb som skal pålægges ens personlige kapitalindkomst.

Et simpelt regnestykke.

(Vestkystmægleren tager forbehold for afregnet udlejning samt ejers skatteforhold)

Den viste model er 40% reglen som findes i toppen af hjemmesiden "Skat/udlejning"

F.eks.

Lejeindtægt 60.000,-
Det nye fradrag 40.000,-
Saldo 20.000,-
40% fradrag 8.000,-
Saldo 12.000,-
B-Skat max. 50% 6.000,-
Saldo 6.000,-

Altså - ved en lejeindtægt på kr. 60.000,- skal man betale kr. 6.000,- i Skat og herved har man kr. 54.000,- efter B-Skat (50%) som er kr. 4.500,- pr. måned til netto.

I toppen af hjemmesiden finder du menu knappen "SKAT/udlejning" og her finder du opstillingen på 40 % reglen.

Go' fornøjelse ...

Dit bud

 
         
Ultimate Web